Hitman (2007)

6

hitman uk poster Hitman (2007)Actori: Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko, Robert Knepper, Ulrich Thomsen, Henry Ian Cusick, Michael Offei, Eriq Ebouaney

Un film de actiune captivant si misterios. Hitman, (dupa cum a fost si numele jocului) pentru pc prezinta un asasin nemilos si job-ul lui din prezent, acela de a-l omori pe presedintele Rusiei. Multe impuscaturi, multe replici “inteligente”, explozii si o fata simpatica, mai mult dezbracata decat cu hainele pe ea. Fanii filmelor de actiune in marea majoritate deja l-au vazut, povestea filmului fiind considerata un etalon in acest gen in ultimii ani.
olga5 Hitman (2007)
Dupa cum v-am spus, agentul 47 (ca de unde venea el nu primea nume ci numere) are job-ul (suna mai “movie-theme”) de a ucide. Lucrurile se complica atunci cand presedintele apare din nou in public, iar el isi da seama ca este o dublura. In film apare si Nika (o curva) ce pune sarea si piperul pe poveste (da am pus o poza si cu ea). In film apar si destule secvente sf, dar si momente psihologice. Mi-am adus la multe secvente aminte de James Bond.
hitmandirectorpulledout Hitman (2007)
Download subtitrare “Hitman” click aici.

Printre replicile care mi le amintesc din film sunt cea in care ii spunea unui asasin ce-l urmarea “Wait here” si il umpusca (normal ca nu mai avea cum sa se miste :)) ), dar si cele cand fata nu mai tacea si a amenintat-o ca o baga iar in portbagaj. Per total un film interesant… poate doar daca personajul principal nu parea un pustan ar fi iesit mai tare :p.

Vizionati trailer:

6 COMENTARII

  1. de cand asteptatam asta de la voi:)). Nici de Hitman nu stiti ce sa ziketi. Multumesc omului care la facut pe 47 pustan. Sigur sa inselat.

  2. Cred ca Jason Statham era mai bun pentru rolul acesta..are figura mai dura si seamana mai mult cu 47 din joc.. dar oricum Timothy si-a jucat bine rolul .. sper ca pe viitor sa apara “Hitman 2”

  3. […] de doar un minut, nerăbdarea de a viziona următorul proiect semnat Xavier Gens (Frontiere(s), Hitman) a fost din ce în ce mai mare. Filmele apocaliptice sunt o slăbiciune deloc precaută a mea, […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.