HBO lansează Rămâi cu mine, cel de-al doilea serial de ficțiune din România

0

”Rămâi cu mine” este cel de-al doilea serial de ficțiune din România, fiind un produs original, realizat de HBO Europe, ce se va lansa în premieră pe 1 decembrie. Serialul este o dramă ce tratează situații din realitate, vorbește despre iubire, și mai ales, despre singurătate, pornind de la premiza că ”despre singurătate nu se spune nimic”.

RCM on set Laura 5 460x306 HBO lansează Rămâi cu mine, cel de al doilea serial de ficțiune din România

Într-un cadru select, am avut ocazia de a viziona primele 3 episoade din ”Rămâi cu mine”. Deși este până la urmă un serial românesc, trebuie să menționez că are un caracter profund american. Tiparul după care se desfășoară lucrurile, decorurile, elementele dramatice, felul în care sunt construite personajele, toate au un aer ”ca în afară”. Caracterul ”hollywoodian” nu este deloc rău. Ba dimpotrivă, serialul este realizat în mod profesionist, apar niște cadre superbe cu Bucureștiul, filmat atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Decorurile sunt superbe, au un aer classy și ușor fancy, iar personajele au deprinderi, cum am mai spus, asemănătoare celor din afara țării. Este o altă abordare și eu zic că are șanse să prindă la public. Personajele sunt unele pe care le-am întâlnit de atâtea ori în alte producții străine. Totuși, mi-a plăcut faptul că are un tentă mai ”open-minded”, fiind prezentate chiar și personaje cu orientare sexuală diferită. Demn de menționat este și faptul că pentru prima dată în România o trupă realizează coloana sonoră pentru o producție. În cazul acesta fiind vorba de trupa byron. Dacă veți prinde ocazia să vă aflați în fața televizorului pe 1 decembrie, la ora 20, eu vă spun să-i dați o șansă. S-ar putea să vă placă un serial ce pare american, dar cu actori români. 😀

RCM on set David 2 460x306 HBO lansează Rămâi cu mine, cel de al doilea serial de ficțiune din România

În rolurile principale sunt actorii: Iulia Lumânare (Caravana cinematografică, Proiecte de trecut, serialul La urgenţă), Aureliu Surulescu (Return of the Living Dead, Method), Andi Vasluianu (Despre oameni şi melci, Hârtia va fi albastră, Furia, etc), Antonia Ionescu Micu (Eminem vs. Eminem, Aurora), Cosmina Stratan (După dealuri), Monica Ciută (Summer Tango, Cealaltă Irina), Lucian Ifrim (Evadarea, Naşa), Andreea Gheorghe (Domnişoara Christina), Nataşa Raab (Poziţia copilului, Din dragoste cu cele mai bune intenţii, etc).

Din distribuţia serialului fac parte şi: Stela Popescu, Paul Ipate, Ioana Blaj, Nicole Duţu, Nicodim Ungureanu, Magda Catone, William Hope (Aliens).

Photo credits: Adi Marineci pentru HBO Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.