Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008)

6

handk2posterorange Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008) Actori: John Cho, Kal Penn, Jack Conley, Roger Bart, Neil Patrick Harris, Danneel Harris, Paula Garcés, Jon Reep, Missi Pyle

Ce nume luuung nu?:)) Pentru o comedie ce iti aduce aminte de Van Wilder si care te "nenoroceste" inca din prima scena amuzanta. Unul din filmele alea in care personajele se pun singure in situatii jenante pentru a te face sa razi. Mie mi s-a parut amuzant, nu stiu daca reusit, dar de vazut.

harold and kumar 2 escape from guantanamo bay inte1 Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008)
Harold este un chinezo/japonez, iar Kumar este un indian (actorul principal din Van Wilder 2). Ce-l de-al doilea aduce la bordul unui avion un bong (stiti voi de fumat marijuana) si este considerat de fortele de securitate un terorist. Sub parodierea sistemului american al inchisorilor pentru teroristi, cei doi sunt trimisi la inchisoarea Guantanamo. De acolo printr-o imprharoldandkumargotoamsterdam Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008) ejurare hilara ajung sa evadeze, iar de aici incep peripetiile propriu-zise.

Download subtitrare "Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay" in curand.

Daca nu razi de personaje atunci o sa razi de replici. Daca nu o sa razi de replici atunci o sa razi de sunetele facute de ei :)). A… filmul are si o parte romantica sau… cu fete (mai bine zis cu fete). Ce nu mi-a placut? Pai nu am avut timp sa-mi dau seama pentru ca radeam. Trebuie vazut, mai ales de pustani.

Vizionati trailer:

6 COMENTARII

  1. Mai frate da cand apare o titrare la filmul asta ca e scos de ceva vreme.La unele filme care sunt clasate ca bullsh… apar titrarile mai rapid da la un film bun stai sa astepti cu lunile.am sa fac un request pe subs sa vad poate se rezolva ceva.

  2. si eu astept subtitrarea de ceva timp….cred ca nu sa facut subtitrarea pt ca nu a aparut nici o varianta mai buna la film,varianta care este se vede cam naspa

  3. a aparut pe “subtitrari.regielive.ro” ..da tre sa scrieti asa: harold&kumar escape from guantanamo bay …cu placere

  4. un film TARE fara comentarii … subtitrarea am gasito imediat dar tre sa cauti un pic…. pe cenzurat ….. apropo cine vrea un hot dog cu cocosel :)) =))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.