Hansel and Gretel: Witch Hunters (2013)

1

Acum 200 de ani (fix), Fratii Grimm au scris un basm cu numele “Hansel si Gretel” inspirati fiind din povestile si cultura germana. Astazi va vorbesc despre un film horror, interzis celor sub 18 ani (poate ca CNCul s-a gandit sa nu strice povestea copiilor), care imi aduce aminte de Wrong Turn, plin de actiune si bataie cu o Gemma Arterton care face un sfert din film si cu pantalonii ei mulati care mai fac inca un sfert 🙂

Hansel si Gretel sunt doi frati, vanatori de vrajitoare, un fel de vanatori de recompense daca e sa facem o aluzie la niste filme cu un grad mai mare de realism care ajung sa primeasca un “caz” putin mai complicat decat cele obisnuite. Singurele potriviri cu celebrul basm sunt numele personajelor, casa formata din dulciuri si faptul ca vrajitoarele intemnitau copiii pe care ii imbuibau cu alte dulciuri. In rest: numai fantezie, actiune, sange si iar actiune.

Arterton a spus presei ca a acceptat acest rol pentru a-si plati rata la casa, ceea ce a dat ceva batai de cap pr-ului ei, iar Jeremy Renner a inceput sa se implice tot mai mult in filme “popcorn” dupa ce a pierdut Oscarul de doua ori consecutiv (anul trecut in detrimentul lui Christian Bale, iar acum 2 ani in fata lui Jeff Bridges), roluri ce cred ca i se potrivesc destul de bine.

Trailerul filmului:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.