Recenzie Cannes: HaHaHa (2010)

1

Competitie: Un Certain Regard
Regizor: Hong Sangsoo
Durata: 1h56

Am revenit la un film din competitia “Un Certain Regard“, dupa patania de la pranz, pentru ca am inteles ca “HaHaHa” este o comedie (parca si din nume ar fi trebuit sa-mi dau seama). Am fost cam speriat de faptul ca este si un film corean care mai tine si doua ore, dar mi-am zis ca in cel mai rau caz adorm, proiectia lui incepand la ora 22:00.

Si am ramas placut suprins. Intr-o sala de gala plina si cu o importanta parte din echipa de productie in prezenta filmul a debutat promitator. Fiind in coreana, 90% din sala radea cu un mic delay pentru ca asteptam subtitrarile paralele. Si nu m-as fi asteptat sa ma distrez atat de placut intr-o asemena companie. Desi mai lung decat ar fi trebuit, pelicula am trecut-o in dreptul bilelor albe de pe ziua de astazi.

Filmul este despre doi tineri care se intalnesc inainte de plecarea unuia dintre ei in Canada si despre amintirile depanate ale celor doi. Amintiri care implica, fara sa-si dea seama, acelasi oras si practic aceeasi oameni. De la probleme in familie pana la dificultati in dragoste, amintirile sunt spuse pe rand intre multe pahare de tchin-tchin (asa spun ei noroc cand ciocnesc paharele).

Un clip taiat din film:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.