Gnomeo and Juliet (2011)

0

Cine ar fi zis ca si piticii din gradina pot trai o poveste de dragoste Shakespeareiana? Ei bine, pot trai o poveste foarte frumoasa printre lacrimi si conflicte de familie in stilul Romeo si Julieta. Am fost impresionata de cat de bine au fost realizati piticutii si mi-au placut elemente pop art, as spune, inserate in unele scene.

Acum sa va fac curiosi. Povestea clasica o stiti deja. In Gnomeo si Juliet avem doua mari familii de piticuti: Rosu si Albastru, care domina fiecare in propria gradina. Cand Gnomeo (din Gradina Albastra) îl provoaca pe Tybalt (din Gradina Rosie) la o cursa cu masinile de tuns iarba apar multe certuri, mai ales cand cele doua tabere ajung sa calce pe teritoriul inamic. O sa va las pe voi sa descoperiti daca Gnomeo si Juliet vor trai fericiti pana la adanci batraneti intr-o ,,casnicie pitica” si mai ales ce ii va spune Shakespeare lui Gnomeo despre soarta ce il asteapta. Da, chiar si Shakespeare are un rol in film sau mai precis Bill Shakespeare. Avem multe voci celebre care si-au adus contributia: James McAvoy si pe Emily Blunt in rolurile lui Gnomeo si Julieta, Ozzy Osbourne in rolul lui Fawn, Dolly  Parton in calitate de piticuta Dolly si Hulk Hogan imprumutandu-si vocea unei masini ,,malefice” de tuns iarba, Terrafirminator. Pe langa scenele foarte amuzante cum ar fi cele cu un pitic imbracat intr-un costum de baie ,,extravagant”, melodiile din film va vor incanta, caci nu se putea sa avem o poveste de dragoste fara Elton John.

Regia apartine lui Kelly Asbury, cunoscut mai ales pentru realizarea peliculei Sherek 2 (2004). Va recomand sa va luati prietenii, sa ii luati pe cei mici si sa vedeti filmul cat mai repede. Cred ca si Shakespeare ar fi curios sa isi vada cum  povestea transpusa in 3D si cu pitici de gradina. Iata si trailerul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.