Mihaela: Ghosts of Girlfriends Past (2009)

5

ghosts of girlfriends past 202x300 Mihaela: Ghosts of Girlfriends Past (2009)Actori: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Michael Douglas, Emma Stone, Breckin Meyer, Lacey Chabert

Si va spun eu acum, cum poti asigura succesul unei comedii romantice? Alaturarea notiunilor pare a fi de-a dreptul tautologica, bazandu-se pe dogma “ca nunta fara lautari”, zic. Dar, revenind, as aduce doua solutii-n discutie: ori surprinzi prin nemaivazut si-alte siroposenii, ori aduci clanul de artizani romantici prin definitie (cinefila) sa se joace de-a actorii. Astfel povestioara de astazi aduce-n prim plan apelative ca flusturatecul Matthew McConaughey si docila domnisoara Garner, Jennifer pe numele ei. Iar seniorul Douglas, aflat intr-un con de umbra in ultima perioada, umbreste-n continuare sub rolul unei fantome cuceritoare. Hilizita productie va aparea si pe-ale noastre plaiuri in luna iunie a acestui an. Unii nu dau doi bani pe ea, vom da noi?

Fiecare sat/catun/oras/stat/comunitate poseda minimum un Cassanova. Acel invidid ce suceste 619580l 580x400 n cf4e80881 150x150 Mihaela: Ghosts of Girlfriends Past (2009)gatlejul fiecarei gasculite ce-i calca batatura, barbatul admirat de alti barbati la randul lor, cel banuit de fara constiinta or’ sentimente. Acesta este Connor Mead, un fotograf faimos ce-si duce veacul prin inima si iatacul fiecarei domnite dispuse si dornice de aventura. Calcai de Ahile? Jenny Perotti. Prietena din copilarie. Astfel c-atunci cand Connor revine la casa parinteasca pentru a asista la nunta fratelui sau mai mic Paul, nu face altceva decat sa boicoteze momentul si sa irite intregul alai marital. Aici o va reintalni cu Jenny si va avea parte de revelatia vietii lui: se va trezi bantuit de prietenele din trecut, dar va avea posibilitatea sa-si vada si viitorul. Va fi multumit de ce anume va surprinde?

the ghosts of girlfriends past 1229884493 2 20091 150x150 Mihaela: Ghosts of Girlfriends Past (2009)Usor neverosimil, cu plutitoare clisee pe alocuri, filmul risca sa cada-n panta romantelor nereusite. DAR, ideea-n care se parcurge ecranizarea, cateva scene si prestatia lui Garner arunca totusi un biet colac de salvare, aparand la liman c-un temeinic happy-end si niste povete de-a dreptul sufocate. Plus ca se-ndeplineste fantezia multora: cea de a vedea ce se-ntampla/ce se vorbeste in absenta lor, de a-si constientiza greselile din trecut asistand din umbra intamplarilor si-ntr-un final, de a vedea ce-ti rezerva viitorul. Asta cu rezervatul viitorului suna cel mai captivant, nu? Eu si Iliuta cu Minerva. Asa ca, luati-va de mana, un el si o ea, accept si varianta de el cu el si urmariti, ca nu strica nimanui.

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

  1. Eu l-am vizionat la cinema, eram curios sa vad mai mult decat trailer-ul si pot sa zic ca am ras o gramada dar ma si emotionat destul de tare, mai ca nu am plans imediat,pot sa zic ca este o comedie foarte realista despre ce asteptari au femeile de la barbati si ce fac barbatii de fapt….:)

  2. […] Thunder”, “Two for the Money”, unde a jucat alături de Al Pacino, şi, mai nou, “Ghosts of Girlfriends Past” nu îmi mai amintesc alte filme cu tânărul actor, care să merite să fie menţionate. Totuşi, […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.