Ghost Town (2008)

1

O comedie neagră nu tocmai pe gustul meu, însă recunosc că au fost faze destul de amuzante care m-au făcut să râd. Nu mi s-a părut a avea o poveste bună, nici bine pus în scenă, o distribuţie cu actori slabi…un film comun, obişnuit. E adevărat, nu e umor a la Adam Sandler sau Ben Stiller, dar nici ceva foarte grozav. Personajul principal este un medic stomatolog, Bertram Pincus. Un tip singur, micuţ de statură, puţin cam rotofei, destul de nesuferit, care evită orice contact cu persoanele din jurul lui. Evită e frumos spus, de fapt se purta urât cu toată lumea. Era felul lui de a se apăra de eventualele dezamăgiri. Ceea ce nu ştia, era că viaţa urma să îi rezerve o surpriză. În curând, nu va mai fi nevoie să se ferească doar de cei vii, ci şi de cei morţi.

După ce intră în moarte clinică timp de şapte minute, în timpul unei intervenţii chirurgicaleghost town tea leoni pstd 280x300 Ghost Town (2008) de rutină, doctorul nostru stomatolog dobândeşte „darul“ de a vedea fantome şi de a comunica cu ele. Problemele apar când acestea îşi dau seama că el le poate vedea şi auzi şi încep să îl hărţuiască, cu scopul de a le ajuta să îşi încheie problemele rămase nerezolvate pe Pământ. Însă, un singur spirit îl convinge pe Bertram Pincus să îl ajute. Este vorba de omul de afaceri Frank gt 00383md 300x200 Ghost Town (2008)Herlihy, care moare lovit de autobuz (penibil mod de a muri). Acesta dorea să îşi împiedice soţia să se recăsătorească. Astfel, stomatologul se trezeşte implicat într-un triunghi amoros supranatural.

Download subtitrare “Ghost Town” in curand.

Atât de mult mi-a plăcut filmul, încât acum nu îmi vine în minte nicio fază interesantă. Bine, nu am nici o stare de spirit care să mă ajute prea mult, dar filmul chiar a fost neinteresant. Cel puţin aşa mi s-a părut mie. Unora le-a plăcut, l-au găsit chiar drăguţ. Nu îl recomand, dar dacă sunteţi curioşi să vedeţi despre ce e vorba şi vreţi să vă faceţi o părere proprie, nu aveţi decât.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.