Ghiceste filmul7 [concurs]

34

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de Cityplex Bucuresti, in care va oferim 3 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti, printr-un comentariu, la cerinta de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu, din ce film este imaginea de mai jos:

ghiceste filmu 460x259 Ghiceste filmul7 [concurs]

Lasati-ne raspunsurile pana vineri 21 ianuarie, iar in cazul in care veti avea si un raspuns detaliat (scena, ce se intampla in momentul respectiv etc.) aveti sanse mari sa va regasiti printre castigatori. Castigatorii vor fi contactati printr-un mail direct, pana vineri seara ei trebuind sa confirme datele de contact.

34 COMENTARII

 1. filmul “Jerry Maguire”
  Premiat la Oscar si la Golden Globes.
  Scurta descriere:
  Cand impresarul sportiv Jerry Maguire are o criza de moralitate si decide sa o exprime la firma unde lucra, se trezeste ca este dat afara de la locul de munca. Atunci decide sa-si puna in practica noua filososfie de viata, pornind la drum ajutat doar de fosta colega Dorothy Boyd si de un singur sportiv ca si client: Rod Tidwell. Dar acest drum va fi mult mai dificil decat isi imaginase el vreodata.
  Scena: Jerry Maguire(Tom Cruise) ii tipa in telefon lui Rod Tidwell “Show me the money”
  minutul 28:36 sec

 2. filmul este Jerry Maguire. Acesta tocmai a fost concediat de firma la care lucra si incearca sa isi pastreze clientii. unul dintre acestia, neconvins de interesul pe care i-l ofera, ii cere sa il convinga spunand diferite lucruri cu spirit. un film bun si unul dintre cele mai bune roluri ale lui Tom Cruise. ar merita inca o vizionare.

 3. Filmul se numeste Jerry Maguire (1996). Jerry Maguire, in virsta de 35 de ani este un agent sportiv care lucreaza pentru Sport Management International (SMI). In scena din care este luat cadrul, Jerry Maguire (Tom Cruise) vorbeste la telefon cu Rod Tidwell (Cuba Gooding, Jr.), unul dintre clienţii săi, care este nemultumit de contractul său. Tidwell il testeaza pe Jerry printr-o conversaţie telefonică foarte lunga, care culminează cu faimoasa fraza “Show me the money”(“Arată-mi banii!”).

 4. Filmul se numeste Jerry Maguire(1996). Jerry Maguire (Tom Cruise) este un agent sportiv in virsta de 35 de ani care lucreaza pentru Sport Management International (SMI). In scena din care a fost luat cadrul, Jerry vorbeşte cu Rod Tidwell (Cuba Gooding, Jr.), unul dintre clienţii săi, care este nemultumitde contractul său. Tidwell il testeaza pe Jerry printr-o conversaţie telefonică foarte lung, care culminează cu faimoasa fraza “Show me the money”(“Arată-mi banii!”).

 5. Jerry Maguire, “Show me the money!”, imediat dupa ce este concediat de la compania la care lucra. Super tare filmul. Trebuie sa-l revad 🙂

 6. Jerry Maguiere incercand sa isi pastreze portofoliul de clienti, fiind in competitie directa cu “colegul” sau … Totusi toata aceasta intamplare ii pune pe principalii eroi in doua ipostaze, pe Tom Cruie in postura omului ce sta pe marginea prapastiei si pe Cuba Gooding cu degetul intins … “Sa te imping, sa nu te imping, sa te imping, sa nu te imping …” Asa ca … “Shooooow me the moneeeeey.

 7. Imaginea este din filmu Jerry Maguire (1996) Tom Cruise foarte bun rolul sau alaturi de Cuba Gooding Jr. o drama in care se imbina sportul si cateva momente comice .Recomand acesti film chiar te invata despre lucruri din viata de zi cu zi.

 8. Jerry Maguire: este, poate, una dintre cele mai funny scene din film, cand Tom Cruise face tot posibilul să îl aibă ca şi client pe Cuba Gooding JR şi ţipă la telefon “Show me the money!!”

 9. Tom Cruise in Jerry Maguire – “a high-powered sports agent for a huge agency, handling a portfolio filled with high profile sports figures. And the name of Jerry’s game is money”! (celebra scena “Show me the money!”)

 10. Jerry Maguire-cand Tom Cruise poarta o discutie cu Cuba Gooding jr,incercand sa ii fie in continuare agent,Cuba facandu-l sa stirge celebra replica Show me the money!

 11. Jerry Maguire.
  In film este vorba despre un agent sportiv care are ghinion si isi pierde locul de munca,logodnica si clientii.

 12. Este vorba de scena din faimosul film Jerry Maguire in care Rod Tidwell (Cuba Gooding Jr.) ii cere lui Jerry (Tom Cruise) sa-i arate cat de mult isi doreste ca acesta sa-i fie client. Ca dovada el ii cere lui Jerry sa tipe, cat poate el de tare, “Show me the money”, si apoi ” I love black people” … iar fraza se aude in tot biroul, astfel incat pana si colegii lui Jerry il aud.
  Foarte haiosa faza 🙂

 13. Imaginea este din filmul Jerry Maguire, scena convorbirii telefonice intre Jerry si Rod (Tom Cruise si Cuba Gooding Jr.) in care Rod il anunta pe Jerry ca il va pastra ca agent. Pe durata convorbirii, replica “Show me the money” (Arata-mi banii) este repetata de mai multe ori de catre ambii actori, in imaginea prezentata fiind infatisat Tom Cruise.

 14. Nu stiu de ce nu a aparut comentariul meu. Imaginea este din Jerry Maguire, scena convorbirii telefonice in care Rod il anunta pe Jerry ca vrea sa il pastreze ca agent, ambii folosind de mai multe ori replica devenita celebra: Show me the money. In imagine este Tom Cruise (Jerry)

 15. Imaginea este din scena convorbirii telefonice intre Rod si Jerry in care Rod il anunta pe Jerry ca il va pastra ca agent, acesta din urma, entuziasmat, replicand: Show me the money!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.