Ghiceste filmul10 [concurs]

19

nota: in cazul in care nu esti din Bucuresti poti participa la concursul destinat vizitatorilor din toata tara. acceseaza link-ul acesta. poti castiga unul dintre cele 9 dvd-uri cu filme tari.

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de The Light Cinemas, in care va oferim 5 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti, printr-un comentariu, la cerinta de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu, din ce film este imaginea de mai jos:

Lasati-ne raspunsurile pana vineri 11 februarie, iar in cazul in care veti avea si un raspuns detaliat (scena, ce se intampla in momentul respectiv etc.) aveti sanse mari sa va regasiti printre castigatori. Castigatorii vor fi contactati printr-un mail direct, pana vineri seara, ei trebuind sa confirme datele de contact.

19 COMENTARII

  1. Imaginea este din filmul Hitman din 2007, scena in care superba actrita ucraineana Olga Kurylenko, care o interpreteaza pe Nika Boronina, vrea sa il seduca pe Agentul 47.

  2. poza este din filmul Hitman din 2007 scena unde domnisoara i spune asasinului ca nu are chilotei pe ea :))

  3. Un film care contrar asteptarilor mi=a placut foarte mult.”Hitman”: poza surprinde momentul in care Nika Boronina incearca (fara a reusi) sa il cucereasca pe implavabilul HITMAN pastrandu-si duritatea chiar si in fata ispitei:p

  4. Hitman >….partea cand vin de la restaurant si fata fiind sub controolul bauturii vrea sa intretine relatii sexuale cu nr.42 ….dar el fiind un bait cuminte ii aplica o schema in jurul gatului si o adoarme :D:DD::P

  5. Filmul Hitman, scena fierbinte in care Nika Boronina, prostituata (actrita Olga Kurylenko), incearca sa-l seduca pe asasinul profesionits Agentul 47. Ea este martor la uciderea de catre agent a presedintelui Rusiei. In aceasta scena Nika incearca sa-l seduca pe 47 intr-o camera de hotel, dar nu reuseste, acesta o lasa incostienta.

  6. Hitman (2007)( De profesie asasin) si este si un joc pe calculator cu acelasi nume …si in aceasta fotografi se afla actorul principal Timothy Olyphant ( Agent 47 ) si Olga Kurylenko (Nika Boronina)

  7. Se stie …Hitman … 🙂 Nu e un film prost dar mult sub asteptari. Are actiune si te tine pana la final in fata ecranului dar are multe minusuri pornind de la scenariu si continuand cu prestatia actorilor .Cei care stiu jocul vor fi dezamagiti, ceilalti insa s-ar putea sa-l aprecieze mai mult. De vazut doar in lipsa de altceva.

  8. Filmul se numeste Hitman iar scena este cea in care Nika (Olga Kurylenko) incearca sa il seduca pe Agentul 47 (Timothy Olyphant). Nu reuseste si mai trage si un somnic,fara voia ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.