Ghiceste filmul 4 [concurs]

39

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de The Light Cinemas, in care va oferim 5 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti, printr-un comentariu, la cerinta de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu, din ce film este imaginea de mai jos:

Lasati-ne raspunsurile pana vineri 17 decembrie, iar in cazul in care veti avea si un raspuns detaliat (scena, ce se intampla in momentul respectiv etc.) aveti sanse mari sa va regasiti printre castigatori. Castigatorii vor fi contactati printr-un mail direct, pana duminica seara ei trebuind sa confirme datele de contact.

39 COMENTARII

 1. Scena din poza se intampla in filmul ,,Cruel Intentions partea 1 “..in aceasta scena e cand Kathryn Merteuil o invata pe Cecile Caldwell a se saruta !

 2. ce mai scena. una cu siguranta de neuitat. filmul : provocatorul, irecuperabilul, amuzantul Cruel Intentions. Kathryn o ajută pe Cecille sa invate sa sarute. “Nu ai incercat niciodata cu o prietena?” :)) restul e istorie. un premiu MTV si o scena copie in aproape orice alt film cu adolescenti.

 3. Asta e foarte simpla: este scena din “Cruel Intentions” in care Kathryn,sora vitrega a lui Sebastian o invata pe Cecile cum sa sarute.

 4. Hehe…asta e unul din filmele mele preferate de cand aveam vreo 16 ani.Imaginea ilustreaza primul sarut al lui Cecile(Selma Blair) cu Kathryn(Sarah Michelle Gellar) din filmul Cruel Intentions(1999).

 5. “Cruel intentions”
  Este scena in care personajul interpretat de Sarah Michelle Gellar, Kathryn, o invata pe Cecile, o fata naiva si nestiutoare in ale dragostei, sa sarute cu limba in gura partenerei.

 6. … secventa prezentata face parte din filmul de comedie ” I pronounce you chuck and larry” …superb film, am ras din toata inima la multe din fazele acestui film…cele doua fete sunt surori gemene; in sceneta de mai sus, fetele se sarutau pentru a-l incita pe chuck care se pare, o tradase pe una dintre ele…actiunea se petrece langa terenul unde acesta juca baschet cu colegii lui pompieri…merita vazut filmul si oare, mai este nevoie sa ne amintim de dictonul: “in dragoste nu conteaza sexul” , folosit intrunul din filmele celebrei Marilyn Monroe “unora le place jazzul”!
  O zi minunata!

 7. Este vorba despre Cruel Intentions 1 scena in care Kathryn(Sarah Michelle Gellar) o duce pe Annette(Selma Blair)la picnic si o invata cum sa sarute normal iar mai apoi cu limba.

 8. Scena este din Cruel Intentions 1 din 1999. La un picnic Kathryn(Sarah Michelle Gellar) o invata pe Cecile(Selm Blair) sa sarute.

 9. Later edit: Eu nu particip la concurs,am uitat ca intru in vacanta si nu o sa mai fiu in Bucuresti.Scuze pentru inconvenient!

 10. Ce amuzant ;))) Clar din primul Cruel Intentions,n`are nici o treaba cu I now pronounce you chuck and larry . misto detaliat numai ca n`are legatura ;))

 11. scena este din filmul “Cruel intentions”. Sunt cele 2 fete la un picnic si Kathryn o invata pe Cecile cum sa sarute

 12. Cruel Intentions (1999) – Tentatia seductiei in scena de mai sus Kathryn Merteuil o invata sa sarute pe Cecile Caldwell

 13. Poza este din filmul” Cruen Intentions” din anul 1999.(prima parte). Kathryn Merteuil(Sarah Michelle Gellar) o invata pe Cecile Caldwell(Selma Blair) sa sarute.

 14. V-a scapat un comentariu 🙂 Intr-adevar, scena este din filmul Cruel Intentions. In scena, Kathryn (Sarah Michelle Gellar) o invata pe inocenta Cecile (Selma Blair) cum sa sarute.

 15. Cruel Intentions (1999), scena in care Sarah Michelle Gelar ii “preda” lectii de sarutat Selmei Blair (nu-mi mai amintesc numele personajelor).

 16. Imaginea este din filmul “Jocuri salbatice” (“Wild things”) si este vorba de o scena din seara in care Neve Campbell (Suzie) si Denise Richards (Kelly) se joaca de-a seductia, multumite ca planul lor a mers si au fost crezute. Va fi implicat si Matt Dillon (Sam Lombardo).

 17. Imaginea este din filmul “Cruel Intentions”:D este scena in care Kathryn o invata pe Cecile cum sa sarute!

 18. cruel intentions1 cu ryan phillipe in rolul principal(imaginea kathryn o invata pe cecil cum sa-l sarute pe negrul ala care ii este profesor de muzica)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.