Ghiceste filmul (29)

10

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de Cityplex Bucuresti, in care va oferim 3 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti, printr-un comentariu, la cerinta de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu, din ce film este imaginea de mai jos:

Lasati-ne raspunsurile pana vineri, 19 august, iar in cazul in care veti avea si un raspuns detaliat (scena, ce se intampla in momentul respectiv etc.) aveti sanse mari sa va regasiti printre castigatori. Castigatorii vor fi contactati printr-un mail direct, pana duminica seara si vor trebui sa confirme datele de contact.

10 COMENTARII

  1. Filmul este “Identity”,iar scena este printre cele finale ale filmului in care personajul principal al lui John Cusack isi descopera adevarata identitate (cea a personajului interpretat de Pruitt Taylor Vince).

  2. Identity (2003) cu John Cusack care cred ca face rolul vieti sale, fara el filmul parca nu ar fi avut acelasi farmec. Actiunea se petrece la un motel unde 10 persoane raman blocate din cauza unei furtuni ,fara posibilitatea de a pleca ,iar in mod misterios acestia incep sa dispara unu cate unu. Scena se intampla aproape de sfarsitul filmului insa nu mai stiu sincer ce anume se intampla atunci.
    Filmul are suspans si cu siguranta nu te v-a deslipi din fata monitorului pe toate durata lui.

  3. Identity se numeste filmul si este din 2003,scena respectiva face parte din finalul filmului,cand John Cusack isi descopera adevarata identitate si ca toate personajele din film au fost doar in mintea lui.

  4. “Identitate”. Eu tin minte ca e pe la mijlocul filmului scena cand Ed incepe sa puna detaliile cap la cap

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.