Fool’s Gold (2008)

4

f Fools Gold (2008)Actori: Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland, Alexis Dziena, Ewen Bremner, Ray Winstone, Kevin Hart

Inca o aventura ce s-a vrut plina de umor si a carei realizare finala este praf. Actorii cunoscuti ca McConaughey si D. Sutherland nu au reusit sa aduca acest film la un nivel bun filmul amestecandu-se de multe ori intre momente idioate si incercari. Momente idioate si la propriu si la figurat. Cum sa faci un film de comedie despre cautarea si gasirea unei comori?
ff Fools Gold (2008)
El, actorul principal, este un fel de … vanator de comori care o da in bara de fiecare data cand are ocazia, scena de la inceput cand se cearta sub apa cu partenerul lui si se vede barca prabusindu-se in malul (nisipul) de pe fundul apei in spatele lui este de definitie pentru acest personaj. Ea este fosta lui nevasta ce lucreaza pe un iaht si peste care da mai tarziu din intamplare intr-o noua idee “geniala” a sa.

Ce mai este interesant in film? Apar si vreo 2 negrii simpatici, cu glume si personaje stupide, dar amuzante, mai apare si nush ce smecher (tot negru) ce m-a surprins prin unele decizii dupa jumatatea filmului si mai apare cineva… fff Fools Gold (2008)si anume fata personajului interpretat de Donald S. (proprietarul iahtului). De ce o enumar si pe ea? Pentru ca desi nu este are parul blond, in film rolul ei este de fiica mica si prostutza a celebtrului bogatan. De la prostie la prostie il ajuta si pe Ben sa gaseasca o solutie pentru gasirea comorii ce o cautau (ceva cu niste cufare cu comori din mai multe tari si regiuni ale lumii).

Download subtitrare “Fool’s Gold” click aici.
Per total un film la care te uiti odata de curiozitate, dar la care nu te vei mai uita si a doua oara… o aventura a carei intamplari le vei uita repede, asa ca daca te uiti la acest film noteaza-ti un rezumat ca sa ti-l amintesti.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. “Per total un film la care te uiti odata de curiozitate, dar la care nu te vei mai uita si a doua oara… o aventura a carei intamplari le vei uita repede, asa ca daca te uiti la acest film noteaza-ti un rezumat ca sa ti-l amintesti.”
    Total de acord cu tine!!!

  2. Un film foarte frumos…relaxant…o comedie foarte buna…foarte bun filmul.Nu sunt clar de acord cu matale nenica….e un film ce place ochiului.

  3. Dragut! Dar totusi nu pot sa imi dau seama a mai fost o parte caci actiunea mi s-a parut foarte cunoscuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.