Floryan: I love you, Man (2009)

3

i_love_you_man_movie_posterActori: Paul Rudd, Rashida Jones, Sarah Burns

As putea spune ca daca te duci la filmul acesta cu un prieten si tu esti baiat/barbat poti fi considerat gay. Insa nu este asa. Filmul este o comedie facuta pentru toata lumea, dar hai sa zicem ca domnisoarele prezente in sala de cinematograf, la vizionarea lui, au fost mai incantate. Un film cu barbati, pentru fete. Actorul principal a mai jucat in comedii precum: “Role Models“, “Forgetting Sarah Marshall” si “Knocked Up” fiind un obisnuit al acestui gen de filme. Productia a fost mai buna decat ma asteptam si chiar daca are multe clisee ale comediilor americane reuseste prin glume bune sa faca publicul sa izbugneasca in rasete.

Peter este un tip ce urmeaza sa o ia de sotie pe fata pe care o iubeste. Fata pe care o iubeste love-you-man_leste de acord sa se casatoreasca cu el. Si atunci care e problema? Peter nu are un cavaler de onoare pentru nunta, pentru ca acesta nu are un “best friend”. Pana si prietenele iubitei lui stiu asta. Astfel el incepe sa isi dea intalniri cu barbati pentru a-si face un prieten bun. Si cam pe lucrul asta se bazeaza tot filmul. Normal ca gaseste pe cineva de care sa se simta mai apropiat, insa respectivul nu este nici pe aproape o usa de biserica. Atunci cum a reactiona prietena lui?

Filmul m-a facut sa rad, doar de cateva ori, insa rasetele domnisoarelor din sala au creat o atmosfera buna pentru o comedie si toata lumea s-a simtit bine. Filmul nu cred ca mai ruleaza in cinematografe, atunci acasa, ar trebui sa-l vezi cu prietena, in cuplu.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.