Floryan: Goal! 3 (III) (2009)

6

goal 3 poster 212x300 Floryan: Goal! 3 (III) (2009)Actori: JJ Feild, Leo Gregory, Kuno Becker, Kasia Smutniak

Desi il pastreaza pe actorul din telenovele si aduce in scena si o actrita frumoasa, partea a treia a filmului Goal este o porcarie. Daca il comparam cu primele 2 filme: Goal: The Dream Begins (2005) si Goal 2: Living The Dream (2007), filmul arata jalnic. Actiunea productiei se desfasoara in anul 2006 in timpul World Cup Germany, dar filmul a fost produs in toamna lui 2007, cu mult timp dupa terminarea faimosului turneu de fotbal. Cu un buget de mai putin de 10 milioane de dolari, Goal 3 dezamageste fanii seriei (eu unul sunt un fan al primului film) si il pune pe plan secund si pe actorul principal, cel care ar mai fi putut salva din situatie.

Povestea filmului se desfasoara pe parcursul turneului mondial din Germania insa fragmente ale povestii sunt relatate atat inainte cat si dupa turneu. De remarcat ca o parte din filmari (cele de la inceputul filmului) s-au realizat in Romania si, desi in respectivele secvente este vorbita o alta limba, pancartele goal 3 300x178 Floryan: Goal! 3 (III) (2009)din decor sunt in limba romana.  Insa aceste lucruri nu ajuta cu nimic la calitatea filmului. Mare parte din imagini sunt originale din cadrul turneului de fotbal, iar prezenta actorilor pe teren, cu o minge la picior, a fost realizata intr-un studio. Desi poate posterul va relata aparitia in film a unor staruri din fotbal precum: Wayne Rooney, David Beckham, Cristiano Ronaldo sau Steven Gerard, va stric surpriza si va spun ca ei apar doar in imaginile originale ale FIFA si nu au participat propriu-zis la filmari.

Nu va recomand filmul. Decat sa va strice imaginea buna a predecesorilor sai mai bine va tineti deoparte de monitoarele calculatoarelor atunci cand acesta ruleaza.

Vizionati trailer Goal 3:

6 COMENTARII

  1. l-am vazut si eu in weekend si e o porcarie. Am regretat ca mi-am pierdut o ora jumate din timpul meu sa vad filmul asta:(

  2. ideea n-a fost rea insa, trebuia pentru un film independent si nu ca o continuare a seriei! Practic Santiago Munez nu e in plan secund ci mort ingropat… Daca ar fi sa-i dau o nota atunci aceasta ar fi 5: 7 pentru idee si 2 pentru ca au pus-o in practica unde nu trebuia!

  3. am inteles ca aceasta varianta ar fi una fake…si ca de fapt este partea a3a in care joaca Santi pt nationala sa..si apar si gavin harris si roz…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.