Toata lumea din familia noastra, de Radu Jude, proiectat la Buenos Aires si Lisabona

0

toata lumea din familia noastra1 460x306 Toata lumea din familia noastra, de Radu Jude, proiectat la Buenos Aires si Lisabona

Filmul Toata lumea din familia noastra, in regia lui Radu Jude, va participa luna aceasta la doua dintre cele mai importante festivaluri de film independent din lume: IndieLisboa (Portugalia) si BAFICI (Buenos Aires Festival Internacional de Cine Independiente). Astfel, Toata lumea din familia noastra va rula in sectiunea Panorama a Festivalului International de Film Independent din Buenos Aires, eveniment ce se desfasoara pana pe data de 22 aprilie 2012. In acelasi program va fi prezentat si filmul Din dragoste cu cele mai bune intentii, in regia lui Adrian Sitaru.

41 460x281 Toata lumea din familia noastra, de Radu Jude, proiectat la Buenos Aires si Lisabona

La sfarsitul lunii aprilie 2012, lungmetrajul in regia lui Radu Jude va fi proiectat in competitia oficiala a celui mai important festival de film din Portugalia – IndieLisboa, care se va desfasura in perioada 26 aprilie – 6 mai. Toata lumea din familia noastra a avut premiera mondiala la Festivalul International de Film de la Berlin, in sectiunea Forum si a castigat Premiul pentru cea mai buna regie si Premiul Publicului la Festivalul International de Film Bucuresti (19 – 25 martie).

toata lumea 1 460x306 Toata lumea din familia noastra, de Radu Jude, proiectat la Buenos Aires si Lisabona

Toata lumea din familia noastra prezinta cu umor umor povestea trista a unui tata si a fiicei lui, care vor sa petreaca impreuna o vacanta la mare, dar sunt prinsi in increngatura relatiilor de familie. Distributia ii include pe Serban Pavlu, Sofia Nicolaescu, Gabriel Spahiu, Mihaela Sirbu, Tamara Buciuceanu-Botez,  Stela Popescu si Alexandru Arsinel. Radu Jude este regizorul scurtmetrajelor Lampa cu caciula si Alexandra, castigatoare a numeroase premii. Lungmetrajul sau de debut, Cea mai fericita fata din lume, a castigat premiul FIPRESCI la Sofia IFF si IndieLisboa IFF, premiul Golden TowerPalic European IFF si Award Cine-EcoleACID Program Cannes si a fost selectionat in peste 60 de festivaluri de film.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.