Filmul Drive ar putea avea o continuare

0

ryan gosling1 460x330 Filmul Drive ar putea avea o continuare

Daca vreti sa vedeti un sequel al filmului Drive, sunt sanse ca acest proiect sa se materializeze. Scriitorul american James Sallis, al carui roman a stat la baza filmului Drive (regia: Nicolas Winding Refn), avandu-l pe Ryan Gosling in rolul principal, a scris o continuare a cartii sale, intitulata Driven, care a fost recent lansata pe piata. Vorbind despre sequel-ul cartii sale, James Sallis a precizat ca “a fost dificil sa nu il vad pe Ryan Gosling jucand acest rol cand am scris continuarea cartii”. “Cred ca el a individualizat personajul. Desigur, au facut schimbari in scenariu – dar are sangele, inima si curajul din carte – il simt ca pe filmul meu”.

drive photo ryan gosling carey mulligan 460x305 Filmul Drive ar putea avea o continuare

Continuarea cartii Drive are loc la sapte ani dupa povestea originala, cand Driver a lasat vechea sa viata in urma lui, devenind un om de afaceri si avand si o logodnica. Insa trecutul se intoarce sa il bantuie atunci cand el si logodnica lui sunta atacati, iar fata moare. James Sallis spune: “El incearca sa suprime violenta – dar sequel-ul arata procesul prin care Driver isi accepta natura sa. Incearca sa devina o persoana normala si se reinventeaza. Dupa ce logodnica lui este ucisa, violenta este descatusata din nou”.

drive 460x327 Filmul Drive ar putea avea o continuare

Vorbind despre Driver, Sallis il caracterizeaza ca fiind o persoana care “nu exprima prea mult. Nu reusesti sa il cunosti cu adevarat niciodata, si nici motivele lui, oricat de multe detalii as oferi in poveste. In film, privirile lungi ale lui Ryan Gosling fara nici o expresie pe fata lui rezuma perfect aceasta stare”.

RyanGoslingDrive1 460x292 Filmul Drive ar putea avea o continuare

Nicolas Winding Refn spune ca nu exclude regizarea unui sequel al filmului Drive. In plus, regizorul marturiseste ca ii face placere sa lucreze cu Ryan Gosling. Cei doi colaboreaza in prezent la pelicula Only God Forgives, care va fi lansata in luna martie 2013. Mai multe informatii despre sequel-ul filmului Drive nu au fost oferite pana acum, dar, dupa cum evolueaza lucrurile, se pare ca acesta se contureaza. Va voi tine la curent cu stirile legate de acest subiect.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.