4 COMENTARII

  1. Tare, tare! Chiar eram curioasa de ce clasament ai!
    Interesant, de altfel. Asteptam si listele celorlalti editori:P

  2. De acord cu tine. Si eu, la randul meu, am fost pus in situatia sa aleg intre Inglourious Basterds si Avatar. Am ales filmul lui Tarantino. Avatar este un film bun, nu-mi schimb parerea, dar James Cameron asta are talentul sa socheze lumea prin Avatar, sa aduca ceva nou, diferit. (si acuma sa nu ma contraziceti, ca nu ma refer la cliseul : americanii insetati de putere vor sa puna mana pe univers prin orice mijloace. Nici pe departe) Are talentul sa creeze niste peisaje si asa o poveste la care numa’ un regizor bun de tot se gandea.
    Dar Inglourious Basterds mai are “un” ceva. Fiecare cu parerea sa.

  3. Da si eu tot Inglourious Basterds as alege…parca sunt plictist de goana americanilor dupa putere , bani si alte minunatii.Cat despre top..Fiecare cu parerea lui ;))

  4. Peisajele foarte frumoase din Avatar chiar exista…! Printre ele se numara golful fluorescent, din Vieques, Puerto Rico, sau Cascada Angel din Venzeuela, Muntele Roraima,tot din Venezuela care apare si in superba animatie UP,plantele “extraterestre” din Yemen si multe altele..! In special preferata mea cascada de la Havasupai..! Am fost foarte surprins sa o vad in film. CIne nu cunoste aceste locuri chiar va crede ca sunt fictiuni. Omuletii albastrii sunt fictiuni.:) Cat despre Inglourios Basterds toata admiratia pt Christoph Waltz. Sa-l felicitam si pt Oscar. Doar nu aveti dubii ca nu va castiga?:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.