Wicker Park (2004)

1

912090wicker park posters 203x300 Wicker Park (2004)Actori: Josh Hartnett, Rose Byrne, Matthew Lilard, Diane Kruger

Un aperitiv. O gustarica ticsita de megabytes, asta v-as propune pentr-o dimineata. De ce? Mutandu-mi constiinta in zari gastronomice, romanta asta, filmul la o adica, nu-i decat o suma de-nghitituri pe care uneori, (de cele mai multe ori) o gusti, fie ca vrei, fie ca nu. Scopul? Deschide apetitul. Nici pe departe bombonica de pe coliva ori cireasa de pe tort, ecranizarea nu risca sa se-ndeparteze de ideea standard a istorisilor dragostoase: el + ea= poveste -> timp => frustrari cu duiumul => reintalnirea= happy-end sau nu. Scheletul unei relatii, schematizat grotesc de mine, isi urmeaza firesc cursul, indiferent de nazuri si asteptari. Si bunul mers al lucrurilor este un soi de mers al trenurilor. Intarzie, fac nervi, deraiaza, dar ajung la destinatie. La timp? Mai mult sau mai putin.

 

Povestea prinde glas odata cu imaginea lui Matthew, un tip care pare a le avea pe toate: o wicker parkf2 150x150 Wicker Park (2004)logodnica frumoasa si-un job bine platit. Doar ca dincolo de portretul imaculat pe care-l afiseaza oarecum stingher, sufletul ii tradeaza dragostea pentru Lisa. Fost centru al existentei sale, actuala obsesie, relatia lasata in urma celor 2 ani de angoasa va reprezenta, din nou, principala-i prioritate. Povestea dintre cei doi, incheiata brusc, ne-o infatiseaza pe fata din trecut plecand fara nicio explicatie, patanie ce va cauta acum explicatiile de altadata si pe.. cei doi. Intriga porneste in momentul in care Matt o vede pe Lisa intr-un restaurant, fapt ce se dovedeste a fi mult mai complicat decat paruse initial.

Download subtitrare “Wicker Park” in curand.

                                            

                                            scott wickerpark11 150x150 Wicker Park (2004)Aflu ca-i remake dupa un film francez din ’96, “L’Appartement” si Monica Bellucci cea zglobie, zburda-n distributie. Interesant, doar ca pelicula de care ne preocupam acum, nu este altceva decat ‘un alt film de dragoste’. Motive incerte, dar asteptarile mele privind istorioara erau mult mai mari, iar ca Josh Hartnett nu sade prin amfiteatrul preferatilor mei, m-am convins. Iar de obsesii, frustrari, resentimente, teama, regrete in love stories stim ca-s un soi de must-have sezonul asta, nu? Dar, ce vorbesc eu aici? Este de-a dreptul vintage treaba. Si uite cum am comercializat articolul. Suficient de trendy?

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.