EverAfter (1998)

0

Imi place Drew Barrymore, este facuta pentru rolurile ,,siropoase”. Asa este si cu EverAfter, in care Drew o interpreteaza pe Cenusareasa sau Danielle. Este un film pentru pasele romantice, ca tot ploua si merge asa un stat acasa. Pelicula are si ceva premii la activ, vi le zic mai jos.
05 Ever After 460x301 EverAfter (1998)

Subiectul de leaga de o poveste pe are o sa o recunoasteti daca veti vedea filmul. Ce mi-a placut: ,,umanizarea” povestii cu repere istorice cum ar fi prezenta lui Leonardo Da Vinci sau a fratilor Grimm; Drew in rol de printesa si Anjelica Huston, personajul negative al peliculei. Am vazut filmul in urma cu ceva ani si stiu ca am ramas fascinata de costume, mai ales de cel pe care il are Drew in scena balului, dar costumele sunt doar suprafata. Mesajul este si el simpatic: cat sambure de adevar exista intr-o poveste? Fratii Grimm si voi veti vedea, cer este ca undeva, candva o poveste cu happy ending trebuie sa se petreaca, nu? Nu am simtit, insa, chimia dintre Drew si partenerul care il interpreteaza pe printul Henry, Dougray Scott (desi are alura de print medieval). Parca alaturi de Hugh Grant ii sta mai bine, dar important este subiectul filmului care o sa aduca o ora si ceva de introducere intr-o lume de basm.
1581028863 460x306 EverAfter (1998)

Va ziceam de premii. EverAfter a castigat un premiu Saturn din partea Academiei Americane de S.F., Fantezie si Horror, un premiu pentru blockbuster, deci nu ezitati sa vedeti un film in care Drew nu are probleme moderne cu baietii ca in He’s just not into You sau Going the distance. Iata si trailerul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.