Iron Man 2 (2010)

23

Haideti sa lamurim ceva inainte de a va spune primele impresii despre “Iron Man 2“. Cititi acest articol din greseala sau deoarece vreti sa auziti niste opinii despre aceasta productie. Daca nu va place ceea ce urmeaza puteti inchide oricand aceasta fereastra. Eu unul nu o sa ma supar. Cu 9 zile inainte de premiera din Statele Unite, “Iron Man 2” a rulat astazi la noi in tara, in premiera mondiala (concomitent cu alte cateva tari din Europa). Daca ati vazut primul film continuarea vi se va parea mai buna. Mai rar, nu?

Filmul a avut de toate: glume bune, actiune, femei frumoase, eroi puternici, raufacatori inteligenti si o coloana sonora cu mult peste media generala.  Tony Stark isi continua succesul cu Iron Man dupa ce a recunoscut ca el este in spatele armei in forma de costum. Guvernul vrea insa ca arma sa intre in posesia armatei si face toate demersurile juridice pentru ca acest lucru sa se intample. Totodata, povestea trebuia sa aiba si un personaj negativ. Ivan Vanko este ales, un rus care cauta razbunare pentru “pacatele” facute de Stark Industries familiei sale si astfel se pune pe urmele omului de otel. Probabil va intrebati care este rolul frumoasei Scarlett in film? Aceasta porneste ca o simpla asistenta, iar producatorii ne pregatesc multe suprize pe parcursul filmului, actrita fiind chiar in mijlocul actiunii.

Nu sunt critic de film, dar sper sa-mi permiteti niste opinii legate de aceasta realizare. Scarlett Johansson face un rol slab, pana spre finalul filmului (cand vorbeste mai putin si face mai multe). Robert Downey Jr. si Mikey Rourke fac tot filmul, iar Terrence Howard a fost mult mai bun in rolul colonelului James Rhodes decat este astazi Don Cheadle. Parca vocea ii strica rolul celui din urma. Alta actrita in locul lui Scarlett si filmul ar fi iesit perfect.

Dintr-o sala de 300 de persoane (care, spre surprinderea mea, nu a fost plina) doar eu cu niste prieteni si inca 3 oameni am ramas sa vedem si faza de dupa genericul de final. Scena care anunta urmatorul Iron Man. O sa va plictisiti de moarte pe generic, in timp ce femeile de serviciu maturau sala, dar fanii seriei vor aprecia ultimele imagini.

Vizionati trailer:

23 COMENTARII

  1. ma bucur sa aud ca e la fel de bun sau chiar mai bun decat primul. nu ma asteptam la o prestatie proasta din partea lui Robert Downey Jr. he’s genius. cat despre Johansson, tipa nu mi-a placut niciodata. mai sunt actori care imi displac dar carora le recunosc talentul actoricesc. cu Johanson nu e cazul. nu o plac si nici nu am motive. dar asta e…revin cu impresii dupa ce vad si eu filmul.

  2. Sper ca si iron man 2 sa fie un film plin de actiune comedie si suspans…va sparge cu siguranta topurile si box office ul.Il astept cu nerabdare!!

  3. Film de duminica dupa amiaza.Pacat de subiect.Nu inteleg de ce au devenit obsedati regizorii de scenarii copilaresti.Nu zice nimeni ca nu merge o gluma buna pusa unde trebuie dar cand tot scenariu este format din respectiva gluma… pacat.

  4. am vazut prima parte si vreau sa o vad si pe adoua dar o varianta mai bun anu asa copilaresc zic si eu ca mere o gluma doua dar nu tot filmu sa fie copilaresc binisor .

  5. vreau sa cumpar filmul si yo de pe internet dar nu stiu … platesc daca mil trimite prin posta acasa

  6. prima parta mi-a placut foarte mult, desi nu ma omor dupa filme cu super eroi. abia astept sa vad continuarea.
    scarlet nu e potrivita pt roluri de actiune, e o tipa prea sexy pt astfel de filme.

  7. […] 2 e clar un film pe care trebuie să-l vezi! Măcar pentru cultura ta generală! Floryan – FilmeTari Filmul a avut de toate: glume bune, actiune, femei frumoase, eroi puternici, raufacatori […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.