Unknown (2011)

2

De la “Taken”, Liam Neeson nu prea mi-a mai atras atentia. Si poate nu ar fi facut-o nici astazi daca intreaga actiune nu se invartea in jurul sau. Nu am mers la film cu prea mari asteptari insa stiam suficiente lucruri cat sa nu vad in film o idee originala. Filmul este regizat de un tip cunoscut mai mult pentru videoclipurile muzicale si reclame tv, iar cariera lui de filme de lung metraj cuprinde cateva titluri ce ar putea lasa o urma de indoiala asupra posibilului succes. Si totusi, “Unknown” reuseste sa fie suficient de misterios si imprevizibil incat sa te faca sa te ridici, la final, cu un sentiment suficient de mare de surprindere incat sa zici ca a meritat.
Unknown poza 1 460x312 Unknown (2011)

Daca va uitati la trailer o sa vedeti ca Liam Neeson joaca rolul unui doctor american, ajuns la Berlin pentru o intalnire in preajma unei conferinte unde o importanta descoperire urmeaza a fi anuntata. Tot din subiect, va pot spune ca acesta sufera un accident dupa care nu-si aminteste ce i s-a intamplat cu exactitate. Ba mai mult, sotia nu-l recunoaste, reprezentantii hotelului spun ca deja s-a cazat un al domn (cu acelasi nume) in camera sa si chiar exista o alta persoana care pur si simplu ii ia locul. Pe toate planurile, atat personal cat si profesional. Iar cealalta jumatate a filmului este cursa lui de a-si recapata identitatea. Cu multe suprize, actiune, cu Diane Kruger, dar si cu niste efecte speciale nu foarte reusite. Sincer, cand a explodat duba dupa ce a cazut de pe parcare mi-a venit sa rad. A fost ca in desenele animate 🙂
unknown poza 2 460x305 Unknown (2011)

De vazut pentru scenariu (care nu este fenomenal, dar este suficient de misterios), pentru Neeson (care se tine destul de bine la cei 60 de ani ai sai) si pentru final (care-i ridica mult nota). In cinematografe intra de vineri si sunt sigur ca iubitorii filmelor de actiune il vor aprecia la nivelul la care a fost produs. O curiozitate de vazut.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

  1. E bun, tinand cont de faptul ca actiunea e complexa, conceputa cu iscusinta as putea spune.Merita vazut

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.