Filme la TV (8-13 ianuarie)

0

Inca un sfarsit de saptamana inseamna inca un weekend plin de oportunitati si un nou program tv. Iar noi, cei de la FILMETARI, incercam sa aducem in prim plan nu numai filmele de la cinematograf, ci si productiile care ruleaza zilnic la tv. Saptamana aceasta avem de a face cu un numar mare de filme vechi, ceva mai multe filme de actiune ca saptamana trecuta, dar in fine, hai sa nu mai lungim. Iata programul la televizor!

Vineri 8 ianuarie

Propun sa incepem aceasta zi cu un film clasic. Este vorba de Mr. Deeds goes to town, un film din 1936, care poate fi urmarit pe Pro Cinema de la 16:45. Daca aveti chef de filme mai noi, HBO aduce pe micul ecran parodia Meet the Spartans. Desi nu am auzit lucruri tocmai bune despre el, l-am trecut totusi in lista noastra de filme. La 20:30 puteti vedea filmul de actiune Daredevil pe Antena 1. Dar filmul serii, in opinia mea, este Blue Velvet al lui David Lynch. Incepe la 00:15 pe TVR 1.

Sambata 9 ianuarie

Sambata incepe cu un film numai bun pentru cei mici, anume Matilda, difuzat de Antena 1 la 17:00. Ora 20:30 ne ofera, ca in fiecara sambata, mai multe optinui. Astazi avem de ales intre X-men pe Pro TV si Cinderella man pe Prima TV. Incheiem si aceasta zi cu un film vechi, Alice in der Stadten, pe TVR Cultural la 23:15.

Duminica 10 ianuarie

Astazi avem doua filme romanesti foarte bune. Amandoua incep la 20:00. Primul este Dacii pe Pro Cinema, un film numai bun pentru cei pasionati de istorie. Al doilea este ceva mai recent, Politist, adjectiv din 2009 pe HBO. Avem si un film de actiune pentru voi, Hollywood Homicide cu Harrison Ford la 22:15 pe Pro TV. Ultimul film al sfarsitului de saptamana este, asa cum ati ghicit, tot un clasic. Pro Cinema difuzeaza Roma al lui Fellini la 01:30.

S-a dus si weekendul asta, serviciul/scoala a inceput din nou, dar stati fara grija. In fiecare seara va asteapta acasa cel putin un film la televizor. Fie Bristol boys, Ice princess sau Wolf, aveti ce vedea pe micul ecran.

Mai jos aveti lista completa cu filme de peste saptamana. Nu ezitati sa aruncati o privire ca sa fiti siguri ca nu ratati nimic 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.