Filme la TV (6 – 12 mai)

0

Este joi, ziua in care FILMETARI pregateste cititorilor lista cu filmele de peste saptamana. Mai are rost sa fac si alte introduceri? Posturile tv dau emisiuni peste emisiuni, dar, din cand in cand, mai ruleaza si cate un film dragut, asa ca de ce sa nu afli despre el chiar aici? Eu fac trecerea in revista, tu alegi ce vrei sa vezi, chiar de la tine de acasa. Asadar incepem cu joi, zi in care puteti vedea filmul vechi Black Swan, din 1942 cu Maureen O’Hara si The legend of John Lingo cu George Henare.

Vineri 7 mai

Din pacate, astazi nu ruleaza cine stie ce filme. Merita sa aruncati un ochi peste Holiday din 1938 pe Pro Cinema, daca sunteti acasa la 17:00. Urmeaza apoi filmele de la 20:30, care nu sunt asa spectaculoase precum as fi dorit.  Swept away al lui Guy Ritchie, in care joaca Madonna, incepe la ora sus mentionata pe Acasa TV. La cat de prost e filmul, nu stiu cati vor fi interesati sa-l vada. La aceeasi ora mai incepe si The president’s man cu Chuck Norris pe Prima TV. Cel mai interesant film de azi, si singura mea recomandare din aceasta vineri este Barton Fink de pe TVR Cultural, ce ruleaza de la 23:20.

bartonfink8 460x306 Filme la TV (6 12 mai)

Sambata 8 mai

Eh, spre deosebire de ieri, azi avem o lista lunga de filme misto. Iar primul film din capul listei este Twilight, ce ruleaza pe HBO la ora 18:00. Nici nu am inceput bine si deja vorbim despre filmele de la 20:30. Este vorba de Rambo 2 pe Pro TV si National Treasure, cu Nicolas Cage, pe Prima TV. Jumatate de ora mai tarziu puteti vedea Grey Gardens cu Drew Barrymore pe HBO, iar la 22:00 va puteti delecta cu comedia romaneasca Patrie, cautam ambasadori pe B1 TV. Mai avem doua comedii pentru voi in aceasta seara, Mallrats si American Pie, iar ultimul film de azi este Mr. & Mrs. Smith care este difuzat destul de tarziu, la 00:20, pe TVR 1.

mr and mrs smith 4 460x305 Filme la TV (6 12 mai)

Duminica 9 mai

Lista de filme de astazi este mai scurta decat cea de ieri, dar cuprinde filme la fel de bune. Jerry Maguire cu Tom Cruise incepe la pranz , la 15:15 pe Pro TV. The Bucket list, cu Morgan Freeman, este cu siguranta cel mai bun film de azi. Il puteti urmari de la 18:15 pe HBO. Filmul de 20:00 din aceasta duminica este o continuare la un foarte faimos serial din anii 90. Este vorba de The X Files: I want to belive, cu acelasi David Duchovny pe care-l stim si din serial. Ultimul film care merita vazut inainte sa se incheie definitiv weekendul este Du levande, pe TVR Cultural, la ora 23:15.

2311043248 17368f6aa5 o Filme la TV (6 12 mai)

Cam asta e programul de weekend care, sper eu, v-a atras atentia. Saptamana ce urmeaza avem productii precum: Cry-baby, A knight’s tale si Being John Malckovich. Detaliile despre aceste filme si altele se afla in lista completa de mai jos. Vizionare placuta!

Da click pentru program!

notepad 22 150x150 Filme la TV (6 12 mai)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.