Filme la TV (26 – 31 martie)

0

Pentru ca e deja sfarsit de saptamana si pentru ca filmele bune nu sunt numai in cinematografe, iata ca am facut trecerea in revista a filmelor din acest weekend si saptamana ce urmeaza. Ai atatea filme la dispozitite, iar telecomanda este la indemana ta. Chiar daca sunt intrerupte de pauze lungi de publicitare, va garantez ca saptamana asta ruleaza la tv productii pentru care merita. Pastele este chiar dupa colt, iar filmele specifice nu au intarziat sa apara.

Vineri 26 martie

Am avut parte de o dupa-amiaza insorita, iar seara e numai buna pentru vizionat cateva filme bune. The English harem incepe la 20:00 pe Pro Cinema, iar la 20:30 ruleaza Men of War pe Prima TV. Comedia din aceasta seara este Ghost Town cu Kirsten Wiig pe Hbo, de la 21:00. Si tot HBO difuzeaza Slumdog Millionaire la 22:45. Ultimul film din aceasta seara este Le feu follet, film vechi, pe TVR Cultural la 23:20.

Sambata 27 martie

A inceput oficial weekendul si maratonul nostru de filme. Si chiar avem multe filme captivante care nu va vor lasa sa parasiti tv-ul. La 18:00 HBO difuzeaza ultimul film Indiana Jones, The kingdom of the Crystal Skull, iar la 20:30 incepe Lara Croft: Tomb Raider cu Angelina Jolie, pe Prima TV. Pe TVR 1 ruleaza My blueberry nights incepand cu ora 21:10, iar 20 minute mai tarziu incepe Pineapple Express pe HBO. Filmul serii este, cu siguranta, Million Dollar Baby pe Pro Cinema, la ora 22:00.

Duminica 28 martie

Wow ce putin mai e pana la Paste. Deja e Duminica Floriilor, asa ce e cazul sa sarbatorim cum stim noi mai bine, adica cu filme bune! La 20:00 incepe Pantera Roz, cu Steve Martin si Jean Reno, pe HBO. Jumatate de ora mai tarziu Acasa TV difuzeaza comedia Just like Heaven, care alterneaza cu drama Far from Heaven de la 22:00, pe Prima Tv. Filmul acestei seri speciale este The Passion of the Christ al lui Mel Gibson, care ruleaza pe Pro TV la 22:30.

Dragilor, a inceput Saptamana Mare! Cei mici deja iau vacanta pe cand cei mari se vor bucura si ei de cateva zile libere. Singurul care nu are concediu este televizorul, care ne va bucura cu filme precum Panic Room, We’re not angels sau Rocky Bilboa. Mai multe filme gasiti in lista de mai jos! Va urez vizionare placuta si la multi ani celor cu nume de flori!

Dati click pentru programul complet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.