Filme la TV (20-26 mai)

0

Ei bine, dragilor, ne apropiem cu repeziciune de sfarsitul lui mai, ultima luna de primavara. Chiar daca vremea nu a tinut cu noi zilele astea, vara este right around the corner, iar weekendul asta e un prilej numai bun pentru distractie. Chiar daca 1 mai n-a picat cum trebuie si nu am mai avut parte de mult dorita zi libera, iata ca pe 24 mai (luni) pica ziua de Rusalii si putem sa ne bucuram acum de un weekend prelungit. Multi, printre care si eu, vor fi plecati de acasa, dar pentru cei care vor ramane, am pregatit programul tv pentru aceste zile. Incepem cu joi, in care singurele filme ce merita vazute sunt Falling down, cu Michael Douglas si Nine Lives in care apare si Paris Hilton.

Vineri 21 mai

Sunt ceva filme interesante astazi, spre deosebire de vinerile trecute. Incepem cu ora 17:00, cand ruleaza la Pro Cinema The lady from Shanghai cu Rita Haiworth. Trecem direct la 20:00 cand puteti urmari un thriller interesant tot pe Pro Cinema, Darkness Falls, care aduce o noua si infricosatoare interpretare la povestea Zanei Maseluta. Jumatate de ora mai tarziu puteti vedea filmul de actiune din 2009, A dangerous man, pe Pro TV. La 21:00 incepe Gamer cu Gerald Butler pe HBO, iar la 23:20 puteti urmari Being John Malckovich pe TVR Cultural.

Gamer 1243918644 1 2009 460x306 Filme la TV (20 26 mai)

Sambata 22 mai

Sambata asta ne aduce filme bune inca de pe la pranz, insa voi sari peste acestea si voi incepe sa va vorbesc despre cele de la 20:30. Nu va faceti griji insa, lista completa de filme se afla in josul paginii. Asadar, la 20:30 puteti vedea fie Galaxy Quest cu Allan Rickman pe Prima TV, fie al treilea film din seria Rambo inceputa acum 2 saptamani, pe Pro TV. La 21:00 incepe drama The burning plain cu Charlize Theron pe HBO, iar o ora mai tarziu Pro Cinema difuzeaza Cronica de una fuga. Ultimul film din aceasta seara este Far from Heaven, cu Julianna Moore, ce ruleaza pe Prima TV la miezul noptii.

cronica de una fuga 460x283 Filme la TV (20 26 mai)

Duminica 23 mai

Ce bine ca in afara de azi mai avem inca o zi libera de care sa ne bucuram. Dar sa nu ne gandim inca la maine si hai sa vedem ce putem vedea astazi la TV. Ce ziceti de primul Men in Black? Daca da, atunci schimbati postul pe Pro TV la 16:00. La 20:00 avem de ales intre Max Payne pe HBO si Viraj periculos, film din 1983 cu Sergiu Nicolaescu, pe Pro Cinema. Va aduc in prim plan inca o comedie pe ziua de azi. Daca vreti sa aflati Who is Cletis Tout, atunci Pro TV va ofera raspunsul la 22:45.

meninblack1 460x305 Filme la TV (20 26 mai)

Filmele bune continua si aceasta saptamana care incepe in mod convenabil cu o pauza binemeritata. Columbo: Murder, smoke and shadows, Lara Croft: Tomb Raider si When Harry met Sally sunt cateva din productiile de care va puteti bucura saptamana asta. Insa mai avem o gramada de filme de care nu v-am vorbit dar pe care le-am trecut in lista de mai jos. Aruncati un ochi ca sa fiti siguri ca nu ratati nimic!

Da click pentru programul complet!

program tv 150x150 Filme la TV (20 26 mai)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.