Filme de groaza!

24

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de The Light Cinemas, in care va oferim 5 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati cerinta de mai jos.

Care crezi ca este cel mai tare film de groaza pe care l-ai vazut?

Lasati-ne raspunsurile voastre pana vineri, 3o septembrie, iar 5 dintre participanti vor fi premiati cu bilete la cinematograf. Castigatorii vor fi anuntati, pe mail, pana duminica seara.

 

24 COMENTARII

 1. A Texas Chainsaw Massacre\Masacrul din Texas,un adevarat film de groaza mai ales datorita povestii reale.Cel mai impresionant film de groaza al anului 2003,mi-a palcut foarte mult!

 2. The Strangers,un film horror “natural”, cu Scott Speedman, Liv Tyler si Gemma Wardcare care te sperie fara sa te faca sa iti fie rau,placut,terrifying.
  Constantine, un film horror-adventure gen, cu Keanu Reeves, unul din filmele mele favorite pe care l-as revedea oricand,ambele de colectie dupa parerea mea!

 3. The Unborn – un film de groaza atipic 😮 tânără, Casey Beldon, care era chinuită de moartea mamei sale, apoi un copil-spirit care o bântuie pe tânără, o poveste care încearcă să fie cât mai realistă (şi ăsta e un plus) făcând nişte legături cu evenimentele de la Auschwitz, o exorcizare care, te gândeşti că ar prinde, pentru că sunt singurele momente când ai impresia că nu ştii ce o să se întâmple, dar la sfârşit eşti total dezamăgit şi, ca să scurtăm lista, ideea de sacrificiu pentru persoana iubită.

 4. Sunt multe filme de groaza bune care ne inspaimanta, insa eu ma voi opri la trei care chiar m-au marcat. In primul rand The Birds, al lui Alfred Hitchcock, un film clasic care merita atentia oricui, in al doilea rand The Fourth Kind, care m-a infioarat pur si simplu, m-ai ales ca era inspirat din fapte reale. Nu pot uita nici The Ring, un film horror “tare”,din punctul meu de vedere, care mi-a placut foarte mult si mi-a ramas in memorie.

 5. Nu am vazut foarte multe,dar cel mai mult mi-a placut Camera 1408.Ultima scena inca imi mai face pielea de gaina 😀

 6. Cel mai tare film de groaza pe care l-am vazut a fost Drag Me to Hell (2009). Asta chiar pot spune ca a fost un filme “de groaza”. M-am uitat la multe filme de groaza,mi-au placut multa, insa asta a fost cel mai bun.

 7. Drag me to hell e unul dintre cele mai spooky pe care le-am vazut. Tot ce pot sa zic e doar atat: sa nu-l urmariti singuri, sigur o sa aveti cosmaruri :))

 8. Mie mi-a rămas în minte un film de groază foarte prost, nu tu poveste, nu tu actori, dar ce mai, un măcel groaznic, întradevăr, cel mai de groază film de groază. Filmul este Beyond the limits ş e făcut de “marele”, “excepţionalul” regizor Uwe Boll

 9. Filmele noi sunt copii sau inspirate din cele vechi…SHINING dinainte de 1990 cu Jack Nicholson mi se pare o capodopera…nevastamea nu dormea noaptea dupa ce la vazut :))

LĂSAȚI UN MESAJ