Fii shopaholica iernatica, fii Tu Din Nou!

2

In luna decembrie poti castiga 1000 de euro pentru cumparaturi, doar mergand la film. Poate ai pus ochii pe o o rochie pe care ti-o doresti de ceva vreme, poate vrei sa iti iei prietenele la o zi de rasfat sau vrei sa le cumperi celor dragi cadourile perfecte de sarbatori, filmul ,,You Again” (2010) iti aduce premiul potrivit.

poza 8 460x337 Fii shopaholica iernatica, fii Tu Din Nou!

Ca tot am mentionat filmul, sa va zic cam despre ce e vorba. Marni (Kristen Bell) se întoarce acasa, în oraselul din nordul Californiei, pentru nunta fratelui sau, Will (James Wolk). Mult entuziasm, insa, mireasa se dovedeste a fi rivala din liceu a lui Marni, Joanna (Odette Yustman). Iata si prima problema: ce faci cand rivala este placuta de toti, inclusiv de bunica Bunny (Betty White)? Lucrurile nu sunt niciodata simple. Mama lui Marni, Gail (Jamie Lee Curtis) va trebui sa faca si ea fata trecutului cand descopera ca matusa viitoarei mirese este fosta ei rivala din liceu, Ramona (Sigourney Weaver). ,,You Again” este o comedie care pune in centru femeile, prin urmare, luati-va prietenele, cumparati multe bilete si participati la concurs.

image002 460x337 Fii shopaholica iernatica, fii Tu Din Nou!
Hai sa va zic si despre regulament. Pentru cei 1000 de euro, trebuie sa achizitionati cel putin doua bilete la ,,You Again”, in perioada 19 noiembrie-17 decembrie. Va inscrieti, apoi, pe site, raspunzand la o intrebare simpla si lasand datele voastre de contact. Pe 21 decembrie are loc tragerea la sorti, asa ca, bucurati-va de o comedie buna, pastrati biletele si poate mergeti la o sesiune festiva de cumparaturi. Bafta!

2 COMENTARII

  1. Imi amintesc de filmul Heartbreakers. Am ras copios cu Sigourney Weaver. O actrita geniala. Trece foarte usor de la un rol la altul. In weekend am trecut filmul pe lista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.