EuroTrip (2004)

2

,,Scotty doesn’t know, Scotty doesn’ t know”. Cam asta canta Matt Damon, pe vremea cand nu trecea prin tot felul de usi cu Emily Blunt. EuroTrip este una dintre acele comedii memorabile care poate ca exagereaza cu scenele mai mult sau mai putin explicite cu tenta sexuala, dar, la vremea aceea probabil se gandeau ca asta va fi cheia succesului. Ar fi multe de enumerate la categoria ce mi-a placut (va astept si pe voi sa impartasiti impresii) duelul cu omul-robot sau Xena devenita un fel de dominatrix pentru ca si Lucy Lawless isi face aparitia in film.
eurotrip screenshot 460x306 EuroTrip (2004)

EuoTrip, asa cum spune si titlul, este o calatorie prin Europa pe care un grup de prieteni, proaspat absolventi de liceu, ajung sa o faca dupa ce Scott decide sa plece pana in Germania dupa ,,iubirea vietii lui”. Cel putin asa simte Scott dupa ce este parasit de prietena lui chiar dupa festivitatea de absolvire pentru Donny (Matt Damon). Drumul catre marea iubire, insa, se lasa cu tot felul de aventuri dubioase. Ideea amuzanta, din perspective mea, a fost aceea de a face glume in jurul unor tipare: de la faptul ca intr-o astfel de calatorie te indragostesti, de obicei, de un strain, mananci negrese cu ,,iarba “ in Amsterdam si daca faci autostopul s-ar putea sa nu ajungi unde iti doresti. Daca tot te plimbi prin Europa, iei trenul. Despre mersul cu trenul prin lume, evident ca trebuie sa se intample ceva. Scott, Cooper, Jenny si Jamie vor fi nevoiti sa imparta compartimentul cu un italian care le tot cere scuze. Trebuie sa fiti atenti la detalii pentru ca mereu exista ceva care o sa va faca sa radeti mult, poate chiar foarte mult. O sa recunoasteti printre actori pe Michelle Trachtenberg cand inca nu era o Ice Princess si un membru al echipei Saturday Night Live, Fred Armisen.
euro trip screen 2 460x258 EuroTrip (2004)

Scenaristii filmului, David Mandel si Alec Berg au contribuit la scrierea povestilor unor productii precum Seinfeld sau Saturday Night Live, prin urmare, calitatea umorului este una dovedita. EuroTrip are tot ce va puteti dori de la o comedie: o calatorie prin lume, o poveste de iubire, situatii penibile si un cantec care prinde repede.
Vizionati trailer-ul:

2 COMENTARII

  1. Daca aveti chef de o comedie adevarata impreuna cu prietenii acesta este filmul cel mai potrivit.Recomand si subscriu la ce a zis autoarea articolului.

  2. […] deloc fermecator. De fapt, nu am gasit un lucru dragut in tot filmul. Fratele lui Will (Scotty din EuroTrip, btw) isi dadea aere de superioritate, Will mi se parea cam dus si sa fi fost in locul Emmei eu nu […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.