Enchanted (2007)

8

enchanted poster 770 202x300 Enchanted (2007)Actori: Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden, Timothy Spall, Susan Sarandon

Am zis ‘Hai sa vad ce mai scoate Disney-ul pe sticla, altceva decat vreo animatie!”. Si drept sa va spun, pelicula debuteaza in ritm ‘animat’, dar doar atat, continuarea fiind asigurata de-o pleiada de actori si locatii cat se poate de reale si tangibile. Ce se observa, de departe vorbind, este spiritul ala ‘Disney’, formatul de basm cu care eram/suntem obisnuiti. Oare a existat vreodata vreun film, marca Disney, care sa nu posede un happy-end indeajuns de siropos cat se te faca sa promiti ca nu ai sa mai vizionezi niciodata? Hm, nu mai stiu cum s-a terminat Bambi, caci ala era un ceva spre tragic; killer de copilarii fericite ce-a fost. Sa-mi las frustrarile si sa va zic ce si cum, nu?

Si ca o pelicula Disney ce se respecta, povestea poseda un taram enchanted7 225x300 Enchanted (2007)extra-mega-hiper fermecat, Andalasia. Aici se deruleaza viata printesei Giselle, predestinata chipesului print Edward. Dar cum intriga in acest caz este un must-have, avem una bucata regina malefica, ce-o exileaza pe-a noastra domnisoara tocmai pe strazile infernale ale New-York-ului. Sarmul si inocenta fetei, o ajuta si o duce in viata unui avocat amabil, ce va fi contrariat dar si cucerit de personalitatea printesei. De aici la aparitii fulgeratoare, la indrepatrunderi intre cele doua lumi, nu este decat un pas.

enchanted 300x199 Enchanted (2007)Download subtitrare “Enchanted” click aici.

M-a cam adormit. Dar nu-i contest meritul, ca doar de-aia este basm, sa te arunce pe vai onirice. Trailerul parea a fi interesant, de asta am insistat sa-l vad. Dar nu stiu cum se face, dar profesionalismul celor care creaza trailerele este unul trecut de absolut, caci te pot face sa vrei sa de zi cu zi urmaresti si cel mai plictisitor film. Una peste alta, daca esti sictirit de rutina, parca te mai destinde un pic, te calmeaza si reusesti sa proclami un: “Ce vrajeala!”

Vizionati trailer:

8 COMENTARII

  1. mie sincer filmul asta mi-a placut……….nuj,mi-a adus o stare asa de relaxare,k doar nu degeaba e un basm:P….un film kre te poate binedispune dak ai o zi mai naspa si ai rabdare sa te uiti…

  2. Ok, hai nu as zice nici ” ce vrajeala!” dupa vizionarea filmului. Pt ca in final la ce sa te astepti de la un film cu printi printese si o vrajitoare? Filmul a fost unul dragutz, si funny….cu un final ca in basme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.