Armageddon (1998)

5

armageddon poster 213x300 Armageddon (1998) Actori: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Ben Affleck, Liv Tyler, William Fichtner, Owen Wilson, Michael Clarke Duncan, Peter Stormare

Se spune ca Bruce Willis nu a jucat in Titanic pentru ca-i salva pe toti. Poate nu ati vazut “Armageddon” (desi putin probabil) asa ca nu va spun daca bancul respectiv a fost inventat inainte sau dupa. Michael Bay este regizorul care a umplut un film pe placul americanilor, cu efecte speciale si sute de explozii. Cand a fost lansat, acum 11 ani, filmul a avut premiera in weekendul in care Statele Unite isi celebra ziua si desi este criticat mai de toti “specialistii” in cinematografie, este plin de entertaniment, drama, dragoste, glume si, normal, dezastre! Sfarsitul lumii poate sa vina in orice moment. Aztecii, Nostradamus sau Biblia il prevestesc fiecare in modul lor. Armageddon by Michael Bay ne arata cazul unul asteroid ce se apropie de Pamant.

Bruce joaca rolul unui foarte bun “sapator dupa petrol”, iar personajul lui Ben Affleck este un angajat al sau care culmea are si ceva sentimente pentru fiica lui Harry (interpretata de Liv Taylor).

armageddon 2 Armageddon (1998)

Un asteroid se apropie de Pamant, iar cei de la NASA au pregatita o solutie de urgenta. Acestia vor sa trimita niste sonde pe asteroidul respectiv, sonde care sa sape la o anumita adancime loc unde sa si plaseze niste bombe. Astfel traiectoria asteroidului ar trebui sa fie deviata. Harry este chemat la datorie si normal ca o sa vrea sa-i ia cu el doar pe cei mai buni = adica pe prietenii sai (sau muncitori cum vreti sa le spuneti), prieteni care mai de care mai ciudati. Circul il vor face acestia. Drama va fi intre dragostea de tata si povestea de iubire intre cuplul filmului, iar spectacolul va fi dat de toata chestia cu navetele spatiale.

6 armageddon 1998 Armageddon (1998)

Cu un soundtrack semnat Aerosmith, cu unul din scenaristii serialului Lost si cu “agent Mahone” din Prison Break filmul este spectaculos. Poate va veti astepta la unele faze si poate unele detalii va vor dezamagi insa povestea este de urmarit. Eu chiar am si ascultat de cateva ori melodiile de pe generic. Asa ca sa intru in ritmul filmului si sa nu se termine. Va las cu trailerul acum

5 COMENTARII

  1. Am revazut de curand acest film. Mie unu’ mi se pare o capodopera, superb realizat, actori foarte buni si povestea pe masura..
    Merita (re)vazut, chiar daca l-ai mai vazut sau nu..

  2. am vazut filmul acesta cand eram mai mica si totusi, m-a impresionat foarte tari. chiar am plans la el. sa nu mai zic de verisoara mea care nu mai putea de atata plans. e foarte frumos si merita vazut.

  3. Ce poţi să mai zici la un film ca Armageddon? Foarte meseriaş făcut.

    Scenele care m-au marcat (în afară de finalul cu Bruce Willis) au fost felul în care se pregăteau ăia se devină astronauţi.

    Mi-a reamintit de Con Air. 🙂

  4. […] în colaborare cu prietenul său Matt Damon, “School Ties”, mult-controversatul “Armageddon“, “Pearl Harbor” şi “Daredevil” (unde a jucat alături de actuala […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.