Documentar despre Formula 1

0

The Cove este, fără greşeală, documentarul anului trecut. A câştigat Premiul publicului la Festivalul de la Sundance iar, recent, a fost nominalizat de către academicienii americani la categoria Cel mai bun documentar. Ei bine, cel care a scris scenariul pentru The Cove, Mark Monroe, lucrează, după cum afirmă publicaţia Variety, la un nou documentar, care va avea în prim-plan lumea Marelui Circ.
Regizor se pare că va fi Paul Crowder, cel care a lucrat şi la Amazing Journey: The Story of the Who.

Pentru ca filmul să fie un real succes, trei companii de producţie s-au aliat: Spitfire Documentary Films, Diamond Docs şi Flat-Out Films.
Şi, judecând după precedentul său documentar, nu cred că va fi nicio problemă pentru Monroe să redea strălucirea, grandoarea şi agitaţia care însoţesc universul lui Bernie Ecclestone. Unele zvonuri menţionează chiar faptul că filmul ar putea fi realizat în 3D!

Michael Shevloff de la Flat-Out Films a declarat: “Scopul nostru este să producem un documentar de acţiune pentru marele ecran, exploatând la maximum stilul şi carisma subiectului prezentat.”
Nigel Sinclair de la Spitfire Pictures a adăugat: “Cursele de Formula 1 din vechime sunt foarte diferite de cele actuale. Pe vremea aceea riscurile erau foarte mari, iar cei care se încumetau să-şi pună în pericol vieţile erau nişte personaje extraordinare.”

Lucrul la acest proiect a început deja, mai mulţi piloţi şi foşti piloţi, mecanici, directori de echipe sau ingineri sunt intervievaţi; producătorii aşteptându-se ca până la finalul anului filmul să fie gata.
Mai trebuie adăugat faptul că acest documentar are acordul celui care conduce tot ce mişcă în F1 în ultimii ani, Bernie Ecclestone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.