Detalii legate de Kinofest!

0

update: organizam un super concurs! Ai sansa de a castiga una dintre cele 4 acreditari (full-access) la Kinofest! Detalii aici.

Intre 22 si 24 octombrie (de joi pana sambata) la The Light Cinema are loc Festivalul International de Film Digital Kinofest 2009. Dupa cum probabil ati observat FILMETARI este partener al festivalului.

filmetari.com/kinofest

Pe pagina dedicata festivalului (http://filmetari.com/kinofest) gasiti mai multe informatii despre festival, un testimonial al directorului festivalului, programul festivalului, dar si detalii despre filmele romanesti aflate in competitie (lista completa a filmelor aici).

afis mare Detalii legate de Kinofest!

In Exclusivitate

FILMETARI detine exclusivitatea pentru trailerele filmelor romanesti aflate in competitie la Kinofest. Pe pagina dedicata acestora gasiti lista lor, fiecare link ducandu-va la trailerul respectiv, loc unde veti mai gasi si cateva cuvinte luate de noi de la realizatorii acestor filme.

[Filme romanesti la Kinofest]

Parteneri Media

Va vom tine zilnic la curent cu cele mai noi informatii legate de acest festival. In zilele festivalului veti putea citi pe FILMETARI articole despre filmele prezentate in cadrul festivalului, dar si despre atmosfera de acolo.

In juriul Kinofest

In acest an, in juriul Kinofest se afla si unul din membrii echipei FILMETARI. Floryan face parte din juriul care va decide castigatorii categoriilor Animatie si Micromovie.

Va asteptam la Kinofest

Joi, vineri si sambata.
Dupa ora 17:00.
La The Light Cinema.
Categoria dedicata: filmetari.com/category/kinofest
Site oficial: kinofest.com

Pe digital, filmezi pana iese perfect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.