Despre Batman 3, Sherlock Holmes 2 si Mila Kunis

11

Hey, toata lumea!

Astazi va vorbesc despre foarte multe lucruri. Despre Batman 3, Sherlock Holmes 2, despre viitorul film 300, despre Mila Kunis si despre alte cateva lucruri interesante din industria cinematografica.

Comentariile si impresiile sunt binevenite.

Ma gasiti si pe facebook pe pagina filmetari.com sau pe pagina mea oficiala.

11 COMENTARII

 1. bai cum o lasati pe fata asta ailin sau cum isi zice sa prezinte o emisiune de film cand ea e pe langa tot ce inseamna filmul,comentarea lor etc…

  si inca ceva nu am spus ca nu e frumoasa am spus ca nu e pentru ea emisiunea aceasta comentarea filmelor….

 2. 1.Mircea Badea ar fi o persoana pe care o recomand :))
  2.Tu(Floryan)
  3.Fata care prezenta inainte de tine :))
  4.Florin Piersic?

 3. barabas spuneai ca e pe langa tot ce inseamna filmul, te-ai gandit ca mesajul pe care il transmite nu este comentariul filmului propriu zis, ci felul cum o face. uita-te ma detalii… mimica fetei foarte bunu, gesturile, dictie ireprosabila

 4. ma recomand pe mine pentru emisiunea asta, in nici un caz aylin…:)), este atat de pe langa subiect:|, de curiozitate de ce ati ales-o pe ea? Vi se pare ca este mai appealing aerul ei de former wannabe star?:))

 5. Aylin este foarte talentata… mie imi place mult, aparitia ei la filmetari.com confera un plus de coolness acestui site. Felicitari Aylin!

 6. da, si eu sunt de parere ca se maimutareste prea mult fata 🙂 sa nu ma injure dar, daca ar fi mai serioasa si mai pe subiect fara sa o lungeasca in modu ei… ar fi mult mai ok. Si mi se pare ca nu ar fi nici macar modu ei..pare ca se ia dupa cineva da’ nu-i iese :)))).
  FII TU ! FII BARBAT :))

 7. Lumea e rautacioasa…:)))). Eu cred ca se descurca mai bine ca Floryan (nu ma cenzuraaaa! tee roog!:D). Aylin, esti comica, esti frumoasa, esti naturala, iti plac filmele…nu vad unde e problema. Mie, unul chiar “maimutarerile tale” ma destind ca nu intru pe filmetari sa vad o analiza la sange despre filme.
  Floryan, ma scuzi pentru ce am spus..dar poti face un sondaj pe site sa vedem cati baieti si cate fete viziteaza site-ul. Fetele la tine, baietii la Aylin…ca e legea naturii.:) Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.