Date Movie (2006)

4

Actori: Alyson Hannigan, Adam Campbell, Eddie Griffin, Meera Simhan, Sophie Monk, Jennifer Coolidge

Hotarata sa vad o comedie romantica, un film siropos cu indragostiti si tot tacamul, aleg din lista „Date Movie”. Incepe frumos, cu o fata plinuta ce canta exaltata despre faptul ca vrea sa fie iubita. Dar, stupoare, pe la minutul 5 incep scenele gretoase care ma fac sa ma intreb ce a fost in capul meu. Pe tot parcursul filmului constat ca povestea contine un amalgam de parodii la adresa multor filme: Meet the Parents, Meet the Fockers, How to Lose a Guy in 10 Days, Hitch, Bridget Jones’s Diary, Wedding Planner, King Kong si multe multe altele pe care nu mi le mai amintesc.

Povestea e cel putin bizara, Julia Jones e o fata plinuta care isi doreste sa il intalneasca pe Fat-Frumos si sa aiba nunta perfecta. Parintii in schimb isi doresc sa intalneasca un barbat cu origini japoneze, grecesti, indiene si sa mai fie si evreu. Dupa multe deceptii in dragoste ajunge la Hitch, cel mai bun petitor din oras, care o „tuneaza” in asa fel incat devine o tipa superba. Il intalneste pe Grant Fockyerdoder, se indragostesc nebuneste unul de celalt si decid ca intr-o saptamana sa faca nunta. Intervine cavalerul de onoare, care e Andy, un super-model care a fost logodita cu Grant si decide ca il vrea inapoi, intervin parintii Juliei care nu sunt de acord cu aceasta nunta si o multime de alte intamplari de-a dreptul stupide.

Download subtitrare “Date Movie” click aici.

Un film care nu mi-a placut si nu l-as recomanda nimanui, un film la care te uiti in ultima instanta cand nu mai ai, dar chiar nu mai ai la ce sa te uiti. Nu pot spune nimic pozitiv despre acest film, m-am uitat la el de plictiseala si consider ca am pierdut vremea cu el.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.