Dat afara dupa un review la Wolverine

5

watch x men origins wolverine online 200x300 Dat afara dupa un review la WolverineEditorul Roger Friedman a fost dat afara de la foxnews.com dupa ce a realizat un review dupa o copie ilegala a filmului “X-Men Origins: Wolverine“.

O varianta, nefinalizata tenhic, a filmului “Wolverine” a scapat pe internet la inceputul lunii aprilie. Editorul de la siteul foxnews a downloadat filmul si a realizat un review pentru o rubrica web. Totodata, in articol, a descris cat de usor se poate downloada un film de pe internet si a glumit pe seama faptului ca in viitor s-ar putea sa mai downloadeze cateva filme nou aparute. Articolul lui Roger Friedman a fost in scurt timp inalturat de pe site, dupa ce compania mama “News Corp.” a condamat actiunea editorului.

Filmul “X-Men Origins: Wolverine” va avea premiera mondiala pe 1 mai 2009, iar Hugh Jackman este capul de afis.

Desi filmul este usor de gasit si in Romania, filmetari.com a evitat realizarea unui review la o varianta a filmului neterminata din punct de vedere tehnic.

5 COMENTARII

  1. a-nebunit lumea!
    la urma urmei cine crezi că este vinovat pentru faptul că filmul “a scăpat” pe internet?!
    iar din moment ce filmul era disponibil pe internet, de ce s-ar fi sfiit să facă un review…

  2. foxnews este parte a grupului fox. fox este unul din producatorii filmului 🙂 probabil au fost deranjati mai mult ca tocmai unul de la ei din curte a downloadat ilegal filmul 🙂

  3. Si eu am vrut sa fac review, dar tinand cont ca este un workprint, iar unele scene nu sunt finalizate, nici macar efectele speciale puse la punct, nu avea rost.

  4. am privit filmul..dar unele trucuri s-a vazut ne clare..cum au facut la comp…mai ales la sfirsit ….(luptele)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.