Dance Flick (2009)

8

Dacă la început credeam că va fi un film cu şi despre dans, după primele 5 minute am realizat că producţia de faţă nu este altceva decât o parodie. Şi una nereuşită, aş putea adăuga dar ştiu că vor exista persoane cărora le va face plăcere să o vadă. Vă spun şi de ce. Realizatorii filmului “Dance Flick” nu sunt alţii decât celebrii fraţi Wayans, cei care ne-au încântat adolescenţa (sau, cel puţin, aşa s-a întâmplat în cazul meu) cu pelicule ca “Scary Movie” 1 şi 2. Nu spun să nu urmăriţi filmul, spun doar că mie nu mi-a plăcut şi mi se pare destul de slab. Dacă e cineva de altă părere, îl invit să o împărtăşească cu mine. Nu ştiu dacă eşecul acestei comedii a fost cauzat de bugetul redus sau de actorii nepotriviţi, cert este că nu a obţinut nici pe departe notorietatea de care s-a bucurat “Scary Movie” la început.

Sau poate că alegerea de a parodia filme cu şi despre dans, ca “Step Up”, “Save the Last Dance“, “Stomp the Yard”, “High School Musical” sau “Hairspray“, nu a fost una tocmai bună.

dance-flick-20090513012340854_640w

Revenind, să nu credeţi că filmele luate în derâdere în “Dance Flick” sunt doar cele enumerate mai sus. Nu, lista e mult mai lungă dar nu cred că le cunosc/amintesc eu pe toate. Ca să nu fiu ipocrită, vă mărturisesc că a fost o fază care m-a făcut să râd şi nu mi s-a părut o mare prostie (poate singura). O veţi vedea la finalul filmului şi vă mai spun doar că e din “Twilight” 😀 În principal, “Dance Flick” este o parodie a filmului “Save the Last Dance” unde ea, Megan, după ce îşi pierde mama şi se mută cu tatăl său, îl întâlneşte pe el, Thomas, cu care va învăţa să danseze pe ritm de hip-hop şi care o va convinge să îşi mai încerce şansa la Juilliard.

dance-flick-20081230083442196_640w

Ce mai puteţi vedea? Păi: un Zac Efron gay, un beat-box neobişnuit, suficiente faze scârboase, glume mai mult sau mai puţin inspirate şi nişte cascadorii cam nereuşite. “Dance Flick” e genul de film despre care, dacă ai rostit cuvântul “parodie”, ai spus totul. Pe IMDb are nota 2,9. Acum, hotărâţi voi dacă o merită sau nu.

Vizionati trailer:

8 COMENTARII

  1. iauzi la ei ..varza filmu … :)) ..asta comedia ..fazele astea de cacat te fac sa razi … si in plus ESTE O PARODIE …

  2. daca nu va plac in general comediile .. va rog sa va abtineti de la comentarii … apropo este o parodie … si nu este varza si de …… cum spuneti voi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.