D.C. Sniper: 23 Days of Fear (2003)

2

In Washington D.C., in 2002, un om a ucis 10 persoane si a ranit grav alte 3. Probabil mai tineti minte de la televizor acel caz din Statele Unite cand un om a omorat folosind o arma sniper mai multe persane. Intreaga America a fost terorizata. Filmul acesta a fost creat pentru televiziune si urmareste pas cu pas povestea acelor zile. Povestea adevarata a acelor zile. Charles S. Dutton este actorul principal care joaca rolul sefului politiei din Montgomery County, Maryland.

Actiunea filmului incepe cu moartea/omorarea primei persoane. Nimic exceptional in prima faza insa lucrurile incep sa se precipite odata cu inca o crima. Toata politia incepe sa investigheze cazurile insa se vad legate la maini odata ce inca o persoana este ucisa si inca una, si inca una. Totodata seful politiei iese din cand in cand in fata presei pentru a da cate o declaratie. La inceput se dovedeste ca fiecare declaratie facuta agraveaza cazul. Chiar mai mult. Apar probe care ii duc pe politisi pe diverse piste false.

Nu va asteptati la un film cu un mare mister si multe dezvaluiri. Este doar transpunerea in film a evenimentelor ce au avut loc in acea perioada. Personal, mi-a placut si l-am vazut mai mult ca pe un documentar decat ca pe un film politist/de actiune. In plus, stiti ca-mi plac filmele bazate pe intamplari adevarate.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

  1. […] 28. D.C. Sniper: 23 Days Of Fear (2003) […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.