Concursul National de Scenarii HBO Romania – TIFF 2011

0

Concursul National de Scenarii se afla la cea de-a 11-a editie. HBO Romania va organiza si in acest an Concursul in parteneriat cu APFR (Asociatia Pentru Promovarea Filmului Romanesc), organizatorul Festivalul International de Film Transilvania, continuand colaborarea inceputa in 2005.

Afis Concursul National de Scenarii HBO Romania TIFF 2011 459x644 Concursul National de Scenarii HBO Romania TIFF 2011

Si anul acesta se va folosi pentru inscrierea scenariilor, site-ul dedicat acestui concurs: www.hbo.ro/concursscenarii

Premiile oferite de către HBO Romania în cadrul Concursului Naţional de Scenarii sunt următoarele:

Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de lung metraj” este în valoare de 3000 USD. În cazul în care scenariul declarat câştigător este realizat de mai mulţi autori, premiul oferit urmează a fi împărţit în mod egal între aceştia.

Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj” este în valoare de 1500 USD. În cazul în care scenariul declarat câştigător este realizat de mai mulţi autori, premiul oferit urmează a fi împărţit în mod egal între aceştia.

Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de documentar” este în valoare de 2000 USD. În cazul în care scenariul declarat câştigător este realizat de mai mulţi autori, premiul oferit urmează a fi împărtit în mod egal între aceştia.

Premiul HBO – 3 zile la TIFF” va fi pus la dispoziţia celor 9 (nouă) finalişti ai celor trei categorii şi constă în următoarele: 3 zile de festival al căror cost va fi acoperit integral (pe lângă cazare şi transport, acest pachet include şi accesul gratuit al finaliştilor la toate proiecţiile şi invitaţii VIP la evenimentele speciale ce vor avea loc în aceste zile – detalii despre aceste evenimente puteţi gasi pe site-ul www.tiff.ro, începând cu data de 23 mai 2010).

Componenţa juriilor va fi anunţată pe data de 15 februarie 2011 pentru lung şi scurtmetraj, respectiv pe 28 februarie 2011 pentru documentar.
Depunerea scenariilor pentru ambele secţiuni (scurt şi lung metraj) se va putea realiza îin perioada 1 februarie – 21 martie 2011. Ora 13:00 a zilei de 21 martie este ultima dată exactă la care un scenariu se poate înscrie la Concursul Naţional de Scenarii – Ediţia 2011.

Anunţarea câştigătorilor celor 3 secţiuni se va face în cadrul galei de decernare a premiilor celei de-a 11-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, ce urmează a se desfăşura la Cluj-Napoca, în perioada 3-12 iunie 2011.

Regulamentul complet poate fi consultat pe www.hbo.ro/concursscenarii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.