[concurs] Poker (2010)

32

Din 9 aprilie, Mediapro Distribution iti aduce in cinematografele din Romania a doua comedie din cariera maestrului Sergiu Nicolaescu: POKER. Dupa Nea Marin Miliardar, regizorul revine pe ecrane cu un film care reuneste o pleiada de mari actori romani: Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Jean Constantin, Mircea Diaconu; dar si tineri talentati: Catalina Grama (Jojo), Cristi Iacob si Mihai Bendeac.

Raspunde la intrebarea de concurs de mai jos si castigi o invitatie dubla din cele 3 puse in concurs, la filmul POKER la Hollywood Multiplex.

Care este singura comedie regizata de Sergiu Nicolaescu pana la Poker?

a.) Dacii
b.) Nea Marin Miliardar
c.) Supravietuitorul

Detalii film:

Patru băieţi chiulesc de la şcoală şi încep să-şi petreacă timpul jucând poker. Cu trecerea anilor, joaca de-a pokerul devine tot mai serioasă, consolidându-le prietenia. Ajunşi la maturitate, Claudiu, Titel, Horia şi Marcel trec acum drept senatorul descurcăreţ, chirurgul cu relaţii, mafiotul întreprinzător, respectiv arhitectul plin de bani. În spatele jocurilor lor de zi cu zi, precum tranzacţiile cu cacao sau afacerile cu pitici de grădină, băieţii ascund învârteli grele.

Ultimul ,,meci” scoate însă la iveală manevrele pe care cei patru vechi camarazi le fac unul pe la spatele celuilalt. Tradiţionala lor partidă de poker se transformă repede într-o cacealmea caraghioasă la care Monica, amanta senatorului, asistă detaşată. Jocul lor de-a şoarecele şi pisica îi împiedică pe băieţi să îşi dea seama că asul din mânecă n-a fost, pentru nici o clipă, în posesia vreunuia dintre ei…

Vizionati trailer:

32 COMENTARII

  1. Singura comedie regizata de Sergiu Nicolaescu pana la Poker este Nea Marin Miliardar.

  2. Nea Marin miliardar:) Pentru ca: “Daci” e film istoric, iar “Supravietuitorul” o combinatie intre aventura si film politist. Parerea mea…:D

  3. Cand am auzit prima data de acest film “POKER” ma gandeam ca o sa fie un film relatat doar la acest gen de gambling , insa dupa ce am vazut reclamele, trailer-ul si etc. mi-am dat seama ca e: alt film romanesc, care nu are cu ce sa ma atraga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.