Concurs NexT

2

Dragilor, ne apropiem de a cincea editie a Festivalului International de Film NexT, iar echipa filmetari vrea sa fie darnica in preajma evenimentului si vrea sa ofere 5 invitatii la 5 dintre proiectiile care vor avea loc in cadrul festivalului. Tot ce trebuie sa faceti este sa va puneti la incercare creativitatea cinematografica, pornind de la urmatoarea situatie:

Daca ar fi sa realizati un scurtmetraj, care ar fi subiectul acestuia? (Cele mai interesante idei castiga)

NexT20113 Concurs NexT

Festivalul Next de anul acesta se desfasoara intre 6 si 10 aprilie in mai multe locatii: Cinema Scala, Cinema Elvira Popescu si Mansarda Carturesti, unde ne asteapta multe suprize placate. Asa ca, grabiti-va, fiti originali si filmetari va trimite la NexT.

2 COMENTARII

  1. As face un film despre efectul dezumanizant pe care il au plantele etnobotanice asupra tineretului de azi.Desi ele sunt considerate legale efectele lor sunt mult mai nocive decat ar fi prezis cineva si provoaca o dependenta psihica mai mult decat una fizica.

  2. As face un film care s-ar numi “8 Martie” si ar urmari secventele dramatico-comice de la priveghiul Paraschivei. (personaj real!)
    Scopul: scanarea emotiilor si trairilor personajelor pe parcursul a 3 zile, precum si a intamplarilor comice si condensarea lor cateva minute de maxim impact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.