Concurs: Filme la malul marii

10

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de The Light Cinemas, in care va oferim 5 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati cerinta de mai jos.

Care este filmul tau preferat, cu subiectul desfasurat la mare?

Lasati-ne raspunsurile voastre pana vineri, 26 august, iar 5 dintre participanti vor fi premiati cu bilete la cinematograf. Castigatorii vor fi anuntati, pe mail, pana duminica seara.

10 COMENTARII

  1. Aquamarine, un film destul de simpatic. Doua fete, indragostite amandoua de un tip(salvamar). Un film care te binedispune.

  2. Boat Trip (2002) o comedie destul de draguta cu momente comice .Nu este exceptional, insa merita vazut pentru relaxare si povestea amuzanta.

  3. Piranha 2010 – Un film de Groaza / Comedie atunci cand mai multi tineri dornici de beţii şi sex sălbatic petrec fără inhibiţii pe un lac în vacanţa de primăvară fără să ştie că pe fundul lacului trăiesc o adunătură de monstruleţi. Cu cateva momente comice dar si cu momente neplacute care dupa parerea mea iti mai omoara timpul.

  4. “The Beach” (2000) este filmul meu preferat ce se petrece “la mare”, datorita peisajelor impresionante si a coloanei sonore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.