[Concurs] Cel mai pasional sarut?

24

Dacă vrei să vezi cele mai noi filme care rulează la Hollywood Multiplex, atunci trebuie neapărat să răspunzi la cerința de mai jos. Oferim 2 invitații duble la oricare film din programul cinematografului din București și o invitație de 2 persoane pentru cinematograful din Oradea. Cerința/întrebarea din această săptămână este următoarea:

Care credeti ca este cel mai pasional sarut de pe marile ecrane?

spiderman kiss aceo1 460x325 [Concurs] Cel mai pasional sarut?

Lăsați-ne răspunsurile voastre până vineri, 14 octombrie, iar 3 dintre participanți vor fi premiați cu bilete la cinematograf. Câștigătorii vor fi anunțați, pe mail, până duminică seara.

* Cei care sunt din Oradea sunt rugați să menționeze acest fapt odată cu postarea răspunsului.

24 COMENTARII

  1. Cel mai pasional sarut de pe marile ecrane, este cel din filmul “Titanic”, cand cei doi indragostiti stau in fruntea vaporului. (din Oradea)

  2. Dupa parerea mea cel mai pasional sarut este cel din filmul The Notebook, atunci cand cei doi protagonisti se reintalnesc dupa multi ani. Scena este imortalizata si pentru afisul filmului.

  3. Cel mai pasinal sarut este cel dintre Jakob Jankovski si Marlena din filmul “Water for Elephants”;x

  4. Cel mai pasional sarut si cel mai original mi s-a parut cel dintre Humphrey Bogart si Ingrid Bergman din filmul Casablanca

  5. Nu vreau sa ma repet dar mie mi-a placut si mi s-a parut cel mai frumos sarut cel din TITANIC, dar de la sfarsit inainte sa moara el, Jake, cand erau manadoi in apa

  6. Mie mi-a placut foarte mult sarutul dintre Scarlet si Reth Butler, din Pe aripil vantului. Atunci cand el o saruta cu forta si ea la inceput se zbate sa scape din mainile lui, dar apoi incetul cu incetul sa lasa purtata de val.

  7. cel mai pasional sarut este cel din filmul The Proposal .. la sfarsitul filmului cand Ryan Reynolds o saruta pe Sandra Bullock 😉

  8. Toate momentele cand se saruta Keanu Reeves si Charlize Theron in Sweet November din 2001 sunt pline de pasiune, mocnita sau evidenta!

  9. cel mai pasional sarut mi se pare cel dintre Olivier Martinez si Diane Lane in “unfaithful”deoarece idila dintre ei, atat de secreta si periculoasa reuseste sa incarce sarutul cu cele mai emotionante senzatii.Chimia dintre cei doi este perfecta.

  10. Sarutul din The notebook cand se reintalnesc dupa multi ani si se plimba cu barca,apoi incepe sa ploua.Sarutul ala arata setea unuia pt celalalt,sete cu care au trait atatia ani in care au fost separati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.