[Concurs] Cel mai ciudat final al unui film

26

Săptămânal organizăm un concurs, alături de The Light Cinemas, în care vă oferim 5 invitații duble la oricare din filmele care rulează in programul cinematografului. Astfel, aveți posibilitatea de a viziona cele mai noi filme apărute în România. Tot ce trebuie să faceți este să respectați cerința de mai jos.

Care este filmul asupra căruia a trebuit să cauți explicații suplimentare, pentru a putea înțelege finalul ?

Weird Movies 460x285 [Concurs] Cel mai ciudat final al unui film

Lăsați-ne răspunsurile voastre până vineri, 7 octombrie, iar 5 dintre participanți vor fi premiați cu bilete la cinematograf. Câștigătorii vor fi anunțați, pe mail, până duminică seara.

 

26 COMENTARII

  1. “Memento”, un film din 2000 cu Guy Pearce. Un film facut de regizorul meu preferat, genialu’ Christopher Nolan cunoscut si pentru “Inception”si “The Dark Knight”.

  2. The Prestige (2006), mi-e mi s-a parut un film genial dar ciudat a fost tot, nu numai finalul.

  3. Shutter Island, un final ciudat si foarte neasteptat. Parca mi-a adus aminte de orele de romana din liceu, cand invatam despre romanele cu final deschis.

  4. Lost Highway. David Lynch e criptic rau, dar in LH m-a dat complet peste cap. Nu am inteles nimic. Dupa un search pe gugl am inteles ca nu sunt singurul. Abia comparatia cu cele 5 etape parcurse de un bolnav incurabil m-a lamurit.

  5. La sfarsitul filmului “The Tourist”, Johnny Depp isi arata adevarata identitate, o intorsatura de situatie ce-ti schimba ideea despre film.

  6. Dupa parerea mea cel mai ciudat final de film il are “The Unknown”. Personajul principal e un agent secret care o ia razna fiind sub acoperire si ajunge sa creada in identitatea falsa.Superb film!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.