Concurs: castiga bilete la ORICE film!

15

Update: castigatorii sunt: Aura si AMP

FILME TARI şi Hollywood Multiplex iti dau sansa sa castigi una dintre cele 2 invitatii duble la cinematograf. Ce trebuie sa faci? Raspunde la intrebarea urmatoare, intr-un comentariu:

De joi si pana la inchiderea evenimentului, Florian (filmetari.com) se va afla la Festivalul de la Cannes.

Ce fel de materiale ai vrea sa publice sau sa realizeze in respectiva perioada, pentru filmetari.com?

Câştigatorii vor fi anunţaţi în acest articol, vineri 21 mai, seara (articolul va fi updatat atunci) şi trebuie sa ne trimitã un e-mail la contact@filmetari.com pânã duminicã (18 aprilie) seara cu numele lor complet şi confirmarea cã îşi pot ridica biletele în sãptãmâna urmãtoare (invitaţii valabile între 24 – 27 mai). În caz contrar se vor alege alţi câştigãtori.

15 COMENTARII

  1. Mini jurnal de Festival/ Cannes prin ochii lui Florian/ Mirajul Cannes (asteptari inainte de Cannes, impresii de la fata locului (puncte slabe, forte), celebritati, proiectii de filme- filme de vazut, niscaiva poze si bineanteles mari castigatori/ mari perdanti).
    Have fun Florian!!;)

  2. as vrea sa publice pe filmetari un material crud din oricare din zile, fara montaje asa cum a fost, cu stiri, informatii si balbe 😀

  3. Ar fi interesant sa vedem interviuri cu vedetele prezente la Cannes, cronici ale filmelor din festival si sa aflam reactii au starnit filmele romanesti…

  4. Ar fi original daca ar face un montaj cu aproape orice poate prinde pe camera. De la actori pana la festivalul in sine,mai ales momentul in care sunt mentionate filmele romanesti, plus poze.Toate acestea completate de cateva interviuri cu cei mai buni actori ai momentului.

  5. sa dea la oricare film macar un mini clip asa cum se dau la filmele cu jackie chan la sfarsit e superb sa vezi cum fac eu un scenariu e mult ma comedios decat faza care trebuie sa iasa , asa ca asta e rugaminteamea cel putin e si rugamintea telespectatorilor

  6. Un articol despre prestatia Romaniei si actorii romani prezenti acolo si despre cum suntem perceputi de cinematografia occidentala dupa premiile castigate in ultimii ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.