Miss Conception (2008)

5

 1209443824 203x300 Miss Conception (2008)Actori: Heather Graham, Tom Ellis, Mia Kirshner, Will Mellor, Orlando Seale

Miss Conception? Ce fel de titlu e asta pentru un film? Asta am gandit prima oara cand am vazut titlul filmului, iar apoi m-am uitat la el pentru ca doream sa vad o comedie usor stupida care sa ma adoarma repede. Cel putin acesta era planul meu initial. Inca din primele minute mi-am dat seama ca s-ar putea sa nu am dreptate, iar filmul s-ar putea sa merite o sansa. Cand am auzit pe fundal una din melodiile mele preferate, atunci am realizat ca e un film la care o sa ma uit mai atent decat planuisem.

Georgine e o femeie la 34 de ani ce, ca orice alta femeie isi doreste un copil5226509 240x300 Miss Conception (2008) mai mult decat orice. Bineinteles ca iubitul ei, Zak, nu e pregatit inca si se pare ca numai gandul de a avea un copil il sperie. Acestia se cearta, el pleaca pe o insula, cu frumoasa si nu tocmai inteligenta lui asistenta Alexandra, pentru a face un reportaj, iar Georgina are impresia ca el o inseala. Ramasa singura, aceasta decide sa faca un control pentru a vedea cat mai are pana la menopauza, control in urma caruia afla cu stupoare ca mai are un singur ovul si doua saptamani la dispozitie pentru a face un copil, din care doar patru zile pot fi cu adevarat valorificate. Decisa sa devina mama, isi face un plan pentru toate cele patru zile, plan care se rezuma la a aduce acasa un barbat si a avea un copil cu acesta fara ca el sa stie. Doar ca aproape niciodata lucrurile nu merg asa cum le planuiesti si surprize apar intotdeauna.

Download subtitrare “Miss Conception” click aici.

Un film in care umorul englezesc lipseste aproape cu desavarsire (sau poate e atat de subtil incat nici nu l-am sesizat), cu un scenariu care lasa cu siguranta de dorit si actiune care nu te tine in suspans, nu e un film slab totusi, e un film light, din care inveti ca cel mai greu lucru in viata, pentru o femeie, e sa renunte la a fi mama. O scena pe care am retinut-o e atunci cand Zak vorbeste cu o calugarita, iar aceasta ii spune ca asta e cel mai greu lucru din viata de calugarita, faptul ca trebuie sa renunti la a avea copii.

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

  1. destul de interesant subiectul,insa sincer m-am cam plictisit…..suspans nu,umor nu prea…..nu m-a incantat…si era cat pe ce sa nu mai vad finalul(adormeam,nu de alta)……..

  2. comedie???mi s-a parut mai mult romantic….mie 1 mi-a placut ceva deosebit(ca subiect)+ca sunt unele lucruri pe care un barbat nu trebe sa le zica si e bine de retinut ceva din film…

  3. pare nice filmul totusi..cred ca o sa ma uit:-“..insa dak vreti o comedie in cel mai adv sens al cuv e White Chicks..din nou umorul american da clasa;)

  4. hmm…un logodnic cam nesimtit care se gandeste numai la el:)si o femeie cam disperata dupa copil…cam nesarata “comedia”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.