College Road Trip (2008)

0

Stați liniștiți deoarce nu este vorba despre un film precum Road Trip (2000), în care protagonistii se aflau în situații ce nu puteau fi vizionate de copii cu vârste de până la 16 ani, ci un film sub egida Disney. Acest lucru spune aproape tot ce trebuie știut, însă eu zic să privim mai îndeaproape. Martin Lawrence, care ne-a încântat în seriile Big Momma’s House și Bad Boys, s-a lăsat convins de Disney să joace într-un film mult mai “family friendly” ca cele precedente. Filmul este un pic prea pro-educație, și pare că ar fi fost produs de toți părintii din lume care vor să-și convingă copiii să meargă la scoală.

college road trip 989812l College Road Trip (2008)Melanie Porter(Raven-Symoné) are 17 ani și a fost acceptată la universitatea Georgetown din Washington D.C.. Tatăl ei, James Porter (Martin Lawrence), este tipul de părinte supra-protector ce iși dorește ca fiica lui să studieze la Northwestern, care este la 40 de minute distanță de casa lor din apropierea orașului Chicago. În timp ce Melanie se pregătea să plece într-o excursie pentru vizitarea universității cu prietenele ei cele mai bune, Nancy (Brenda Song) și Katie (Margo Harshman), tatăl ei o cheamă într-o excursie asemănătoare, dar mai mult decât atât, era și el acolo. Fratele lui Melanie, Trey (Eshaya Draper) și animalul lor de companie, Albert (un porc), se ascund în mașina fără știrea celor 2, iar de aici incepe aventura.

59aa97486f8ef809b9c8d3971a0e5e00 College Road Trip (2008)

Filmul este regizat de Roger Kumble (Cruel Intentions, The Sweetest Thing), iar acesta a fost prima sa colaborare cu Disney. Martin Lawrence este un actor comic, însă replicile personajului lasă de dorit la acest capitol, iar cineva care este obișnuit cu astfel de comedii ar putea râde de 2-3 ori pe parcursul filmului.  Pelicula a fost nominalizată la Teen Choice Awards, însă fără succes. Ca să tragem linie, putem spune că este un film ce poate fi vizionat împreună cu familia deoarece este oarecum amuzant si i-ar putea distra pe copiii in vârstă de până la 14 ani.

Vizionați trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.