Cele cinci melodii nominalizate la Oscar

7

Poate una din cele mai echilibrate secţiuni de la Oscar, în care este dificil de anticipat câştigătorul, este cea a melodiilor originale. Dacă ne uităm pe lista învingătorilor din ultimii zece ani, observăm că s-au impus melodii cam din toate genurile de filme, de la desene animate şi producţii muzicale până la documentare. Astfel, în ultimul deceniu, au câştigat cântece din Slumdog Millionaire, Once, An Inconvenient Truth, Hustle and Flow, Diarios de motocicleta, Lord of the Rings, 8 Mile, Monster Inc., Wonder Boys şi Tarzan. Ceva va fi anul acesta, greu de spus. Mai jos puteţi asculta cele cinci nominalizări. Dacă mă întrebaţi pe mine, îmi plac The Weary Kind şi Loin de Paname.

Crazy Heart – The Weary Kind

Faubourg 36 – Loin de Paname

Nine – Take it all

The Princess and the Frog – Almost there

The Princess and the Frog – Down in New Orleans

Vouă ce melodie vă place ?

7 COMENTARII

  1. Crazy heart cu The Weary Kind probabil o sa ia..dar nu e cine stie ce..e tipic americana…nine are o melodie de musical frumoasa, exploziva..nu boring( de pahar) ca a celor de mai sus

  2. Nu sunt de acord cu tine. The Weary Kind imi transmite multe sentimente, si idei. Pe cand cea din Nine, parca as fii intr-un bordel din anii 20′ in America asteptand ca duduia sa se dezbrace. Daca cea din Crazy Heart e de pahar, atunci o prefer pe cea de pahar in locul asteia. Dar e parerea mea personala. Si tu nu poti face nimic sa schimbi astia si nici nu vrei. Asa e. 🙂

  3. Imi place cum suna the Weary Kind…chiar merita si as fi foarte uimit …Take it all/:) te rog…erau melodii mult mai frumoase si mai reprezentative in Nine…cred ca singuru musical care ma lasat impresionat…Am avut mereu o slabiciune pentru Cabaret si Penelope Cruz;))

  4. Sa ridicam toti paharele atunci pentru The Weary Kind daca tot ziceti cai muzica de pahar;))Nu are cum sa nu castige.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.