Cel mai Anonim festival de film s-a întors!

0

Aseară, 10 august, au debutat proiecțiile la Festivalul Internațional de Film Independent Anonimul. Aflat la ediția cu numărul 6, acesta se desfășoară, ca de obicei, la Sf. Gheorghe, în Deltă. Așadar, dacă ești prin zonă, ai face bine să nu ratezi să fii anonim în perioada 10-16 august.

Organizatorii au pregătit un program interesant, care a debutat aseară cu premiera oficială în România a celui mai recent film semnat de Pedro Almodovar, Los Abrazos Rotos, cu Penelope Cruz în rolul principal (Floryan, sigur n-ai uitat s-o adaugi aici?). Competiția oficială de lungmetraj include 7 filme, printre care Cealaltă Irina a lui Andrei Gruzsniczki, Tulpan (regia Sergei Dvortsevoy),câștigător al premiului Un Certain Regard la festivalul de la Cannes de anul trecut, dar și Una Semana Solos, pentru care So-Yong  Kim a obținut premiul rezervat celui mai bun regizor la Festivalul de Film de la Salonic.

De asemenea, competiția rezervată scurtmetrajelor aduce spectatorilor 42 de filme de ficțiune și animație.

Los abrazos rotos galeriaBig Cel mai Anonim festival de film s a întors!

În plus, ca bonus, organizatorii au pregătit și o serie de secțiuni paralele. Dintre care se  desprinde programul intitulat Actori deveniți regizori și producători, în cadrul cărei vor fi prezentate filme regizate de către Sarah Poley (dacă totuși dorești să te duci la un film, saramon îți recomandă să stai departe de acesta!), Helen Hunt, Kenneth Branagh, Bob Hoskins, Jude Law, Ewan McGregor, dar și un documentar produs de către Brad Pitt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.