Cea mai tare poza? Concurs!

10

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de The Light Cinemas, in care va oferim 5 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati cerinta de mai jos.

Spune-ne care este cea mai tare poza de la TIFF?

(poti vedea un album cu 31 de poze de la TIFF aici sau pe pagina noastra de facebook)

Lasati-ne raspunsurile voastre pana vineri, 17 iunie, iar 5 dintre participanti vor fi premiati cu bilete la cinematograf. Castigatorii vor fi anuntati, pe mail, pana duminica seara.

 

10 COMENTARII

  1. cea mai amuzanta mi s-a parut cea cu Cristi Puiu, in care toata lumea este preocupata de cu totul altceva. El se uita prin departari, Irina Margareta Nistor face schimb de impresii, una dintre fiice ( cred ca sunt fiicele lui Cristi Puiu) pare plictisita, iar cealalta flirteaza cu tine … pardon, cu aparatul tău de fotografiat. nu stiu cum de ai lasat un moment atat de intim la indemana tuturor. :))

  2. Mie imi place poza cu Tudor Giurgiu, Florin Piersic si sotia lui. Imi place cum Florin Piersic il bate “parinteste” peste obraz pe Tudor Giurgiu 🙂

  3. Imi place mult poza 22, cea in care se vede covorul foarte rosu, care mereu ma fascineaza, este cel mai important simbol al evenimenului.

  4. Imi place Maria Dinulescu, respectiv poza cu numarul 6! E foarte frumoasa si are niste gene superbe 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.